moicz Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Witam. Chciałem zapytać czy ktoś z Bielska lub Żywca ma może naklejki klubowe na tył lub emblemat na grill'a?? Pytam bo po co zamawiać jak na miejscu mógłbym od kogoś kupić. Jestem codziennie w BB (pracuje w Fiacie:)) więc z dostawą nie było by problemu. Ps. Jeśli napisałem w złym miejscu to przepraszam. Pozdrawiam. ile potrzebujesz tych naklejek ?
moro99 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 widze ze soty w jaworzu bardzo mnie to cieszy bo tez w jaworzu sie zatrzymam
piter220v Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 widze ze soty w jaworzu bardzo mnie to cieszy bo tez w jaworzu sie zatrzymam nie nie okres zimowy to spot przy decatchlonie .. moicz .. a masz naklejki jeszcze ? .. ja bym jedna lyknal ... bo mialem 10 ale rozdalem i o sobie zapomnialem
siemian Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Pany Twinky Winky był u mnie w sklepie... :polew: :polew:
piter220v Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Pany Twinky Winky był u mnie w sklepie... :polew: :polew: jaaaaaaa ale polew bym mial .. jak cos takiego widze to mam ochote przytulic takiego kolesia i powiedziec mu ze jeszcze nie wszystko stracone i "spierdaaaaalaj poki mozesz" ... hyhy ale niektorzy tak lubia ... maciek ??? jak tam u ciebie takie sprawy ? :mysli: :polew:
moro99 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 gdzie jest auchan w BB ? gdzies na poczatku jak sie wjezdza do BB od strony czechowic ?
piter220v Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 gdzie jest auchan w BB ? gdzies na poczatku jak sie wjezdza do BB od strony czechowic ? jak jedziesz S1 na cieszyn .. to na kawalek za makro .. nie da sie nie zauwazyc i tam jest decathlon [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 15:44_________________________________________________ kutafiany jedne ja ci k**wa dam ... fajke ... no .. wiec z respektem do pana Twego !!!!! :notworthy:
godzic Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 :laghing2:[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 16:00_________________________________________________ gdzie jest auchan w BB ? gdzies na poczatku jak sie wjezdza do BB od strony czechowic ? http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=auchan&loc=Bielsko-Bia%B3a,&Submit=Szukaj&long=18.997289600000002&lat=49.8341008&type=1&scale=4&svActive=false pronto w sumie jak wjedziesz od strony Czechowic to jak będziesz już na wlocie do bielska.... po prawej będziesz miał volvo i forda to zaraz za tym kręcisz w prawo na ślimaku... będzie kierunek Cieszyn jedziesz prosto do puki nie zobaczysz zjazdu na Centrum Handlowe.
mk4 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Pany Twinky Winky był u mnie w sklepie... :polew: :polew: jaaaaaaa ale polew bym mial .. jak cos takiego widze to mam ochote przytulic takiego kolesia i powiedziec mu ze jeszcze nie wszystko stracone i "spierdaaaaalaj poki mozesz" ... hyhy ale niektorzy tak lubia ... maciek ??? jak tam u ciebie takie sprawy ? :mysli: :polew: hehe staram sie unikac zakupow z kobieta bo one zawsze uznja nas z wieszak wiec ja sie zmywam a siemnaku głupi jesteś i głupi zostaniesz to już jest proces nie odwracalny
IKMA Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Jedną może dwie naklejki bym wziął na swoje auto:)
moicz Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 mam jeszcze chyba ze 3 naklejki to wam jutro wezme IKMA,piter i andrzej
GRYFI Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 elo elo elo zapowiada się jutro lepsza frekwencja. jak będziemy mieli gościa z Wa-wy to może i zielony przyjedzie
godzic Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 elo elo elo zapowiada się jutro lepsza frekwencja. jak będziemy mieli gościa z Wa-wy to może i zielony przyjedzie hehe przez chwile zastanawiałem o co ci chodzi coś w stronę marihuany kombinowałem
siemian Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Pany Twinky Winky był u mnie w sklepie... :polew: :polew: jaaaaaaa ale polew bym mial .. jak cos takiego widze to mam ochote przytulic takiego kolesia i powiedziec mu ze jeszcze nie wszystko stracone i "spierdaaaaalaj poki mozesz" ... hyhy ale niektorzy tak lubia ... maciek ??? jak tam u ciebie takie sprawy ? :mysli: :polew: hehe staram sie unikac zakupow z kobieta bo one zawsze uznja nas z wieszak wiec ja sie zmywam a siemnaku głupi jesteś i głupi zostaniesz to już jest proces nie odwracalny a o co Ci niby chodzi? o skarpetki i sandały? Szkoda że tego nei zacytowałeś bo za bardzo nie wiadomo... Zresztą i tak wiadomo że to obciach roku... :gwizdanie: .... KRAKUSIE pieprzony... pochwaliłeś się już kolegom? :polew:
moro99 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 elo elo elo zapowiada się jutro lepsza frekwencja. jak będziemy mieli gościa z Wa-wy to może i zielony przyjedzie Nie jutro a 15 i nie wiem czy bede na 100%
Wihajster Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 jak będziemy mieli gościa z Wa-wy to może i zielony przyjedzie zapomnij....nie cierpie warszawiaków
moro99 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Ja nie warszawiak moze tutaj zadam pytanie bo te pacany z warszawskiego niepomocne odpowie mi ktos na pytanko ? http://www.a4-klub.pl/smf/all_zegar_cisnienia_oleju-t115456.0.html
Rekomendowane odpowiedzi