mk4 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Pany Twinky Winky był u mnie w sklepie... :polew: :polew: jaaaaaaa ale polew bym mial .. jak cos takiego widze to mam ochote przytulic takiego kolesia i powiedziec mu ze jeszcze nie wszystko stracone i "spierdaaaaalaj poki mozesz" ... hyhy ale niektorzy tak lubia ... maciek ??? jak tam u ciebie takie sprawy ? :mysli: :polew: hehe staram sie unikac zakupow z kobieta bo one zawsze uznja nas z wieszak wiec ja sie zmywam a siemnaku głupi jesteś i głupi zostaniesz to już jest proces nie odwracalny a o co Ci niby chodzi? o skarpetki i sandały? Szkoda że tego nei zacytowałeś bo za bardzo nie wiadomo... Zresztą i tak wiadomo że to obciach roku... :gwizdanie: .... KRAKUSIE pieprzony... pochwaliłeś się już kolegom? :polew: siemian miętka faja z ciebie!!! miałeś przyjść i co ... bardziej z Ciebie bajkopisarz niż chodzący po barach :gwizdanie:
Baddy Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Pany Twinky Winky był u mnie w sklepie... :polew: :polew: jaaaaaaa ale polew bym mial .. jak cos takiego widze to mam ochote przytulic takiego kolesia i powiedziec mu ze jeszcze nie wszystko stracone i "spierdaaaaalaj poki mozesz" ... hyhy ale niektorzy tak lubia ... maciek ??? jak tam u ciebie takie sprawy ? :mysli: :polew: hehe staram sie unikac zakupow z kobieta bo one zawsze uznja nas z wieszak wiec ja sie zmywam a siemnaku głupi jesteś i głupi zostaniesz to już jest proces nie odwracalny a o co Ci niby chodzi? o skarpetki i sandały? Szkoda że tego nei zacytowałeś bo za bardzo nie wiadomo... Zresztą i tak wiadomo że to obciach roku... :gwizdanie: .... KRAKUSIE pieprzony... pochwaliłeś się już kolegom? :polew: siemian miętka faja z ciebie!!! miałeś przyjść i co ... bardziej z Ciebie bajkopisarz niż chodzący po barach :gwizdanie: Eeeejjjjjj, Wasze faje nas nie interesują
siemian Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 http://www.sadistic.pl/czasami-warto-zyc-vt30380.htm Przeciez powiedziałeś że mam nie przychodzić Ty durna parówo[br]Dopisany: 03 Luty 2010, 00:15_________________________________________________Płynie ślepy z jednorękim przez jezioro... Siłą rzeczy wiosłuje jednoręki, a że ręka tylko jedna to wiosło też jedno więc macha biedak raz z jednej strony łódki raz z drugiej... spocił się przy tym bardzo i w pewnym momencie na samiutkim środku jeziora wiosło mu się było wyśliznęło... zrezygnowany zakrzyczał: No to żeśmy k**wa dopłynęli !!! i ślepy wysiadł...
Baddy Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 oj Baddy Baddy na przenośni się nie znasz Ja tam nic nie przenosze tylko czytam Wasze zboczone teksty o chodzeniu po barach z mietkimi fajami ;(
godzic Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 idą dwa h*je po mieście.... jeden do drugiego: - ty podobno viagrę zabronili... - na co drugi .... no to ku***a leżymy ...
Baddy Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 idą dwa h*je po mieście.... jeden do drugiego: - ty podobno viagrę zabronili... - na co drugi .... no to ku***a leżymy ... :polew: :polew: pasuje do tych postow powyzej :polew:
piter220v Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 czolem patalachy .. dzien dobry wihajster ... ale wieje ... zagiel by sie dzisiaj przydal to by silnika nie trzebabylo wlaczac
siemian Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 czolem patalachy .. dzien dobry wihajster ... ale wieje ... zagiel by sie dzisiaj przydal to by silnika nie trzebabylo wlaczac z włośów sobie zrób a tak w ogóle to
Andrzej88 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 mam jeszcze chyba ze 3 naklejki to wam jutro wezme IKMA,piter i andrzej BRY Cholera, to teraz będę musiał przyjechać A już myslałem, że mnie nie będzie ponieważ mam w choooy nauki na weekend i jakieś durne projekty jeszcze zrobić muszę. Zna się ktoś na korelacjach? Np. takie zadanie: Na podstawie danych o cenach (Y, tys. zł) i przebiegu (X, tys. km) używanych samochodów marki Volkswagen Golf 1.8 obliczyć i zinterpretować współczynnik korelacji liniowej Pearsona. X 134,5 182 156 220 91 200 187 176 Y 17 12,5 11,5 7 15 11 10 13,5 Jeżeli wystąpi znacząca zależność ceny i przebiegu, to a) opisać ją za pomocą liniowej funkcji regresji, wyznaczyć współczynnik determinacji i współczynnik zbieżności, c) wyznaczyć i zinterpretować odchylenie standardowe składnika resztowego, d) wskazać orientacyjną cenę samochodu z przebiegiem 250 tys. km Jeżeli ktoś mi pomoże z wyznaczaniem czy ta zależność występuje i pomoże z tą funkcją regresji to resztę sobie już zrobię... ma ona postać funkcji liniowej y=ax + b z tego co pamiętam.
Wihajster Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 witajcie moi drodzy tak tak SIEMIAN ciebie tez witam
GRYFI Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 :bry: jak tam dzisiaj Panowie? ktoś przyjedzie czy nie wybierac sie bo będę sam?
Wihajster Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 :bry: jak tam dzisiaj Panowie? ktoś przyjedzie czy nie wybierac sie bo będę sam? ja nie dam rady ;(
GRYFI Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 :bry: jak tam dzisiaj Panowie? ktoś przyjedzie czy nie wybierac sie bo będę sam? ja nie dam rady ;( standard
Wihajster Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 :bry: jak tam dzisiaj Panowie? ktoś przyjedzie czy nie wybierac sie bo będę sam? ja nie dam rady ;( standard ale wyśle moja prawą rękę Godzica
Baddy Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Ja też nie dam rady ale wyśle swą lewą nogę SIEMIANA :polew:
Andrzej88 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Ja jeszcze nie wiem, ale postaram się wpaść... najwyżej pozmieniam plany... zna się ktoś na tych korelacjach? Piter Ty jako informatyk masz ścisły umysł Mam nawet wzór, ale co dalej :mysli:Tak to jest jak się na wykłady nie chodzi. Stawiam browara, albo nawet kilka...
siemian Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Ja też nie dam rady ale wyśle swą lewą nogę SIEMIANA :polew: o Ty wypiedktu mamuta [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 10:32_________________________________________________moja wiedza matematyczna kończy sięna zadaniach tego typu:
Rekomendowane odpowiedzi