Baddy Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 leszcze a co wy się tu od kilku stron w "napisz do Kasi" bawicie? Ku..wa od tego jest bravo :polew: widać że specjalyyyysta w tych sprawach.... ... już nie jeden list do bravo skrobnął :good: :polew:
GRYFI Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 leszcze a co wy się tu od kilku stron w "napisz do Kasi" bawicie? Ku..wa od tego jest bravo :polew: widać że specjalyyyysta w tych sprawach.... ... już nie jeden list do bravo skrobnął nie napiszę ci "s..aj gruby" bo za to grozi kropek ale ... :polew: [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 22:03_________________________________________________a tak na marginesie to ja czytałem bravo jak ty siemianku jeszcze nosiłeś pieluchy
Baddy Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 leszcze a co wy się tu od kilku stron w "napisz do Kasi" bawicie? Ku..wa od tego jest bravo :polew: widać że specjalyyyysta w tych sprawach.... ... już nie jeden list do bravo skrobnął nie napiszę ci "s..aj gruby" bo za to grozi kropek ale ... :polew: [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 22:03_________________________________________________a tak na marginesie to ja czytałem bravo jak ty siemianku jeszcze nosiłeś pieluchy teraz Siemian nie nosi już pieluch a Ty nadal ganiasz z bravo w rekach
GRYFI Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 leszcze a co wy się tu od kilku stron w "napisz do Kasi" bawicie? Ku..wa od tego jest bravo :polew: widać że specjalyyyysta w tych sprawach.... ... już nie jeden list do bravo skrobnął nie napiszę ci "s..aj gruby" bo za to grozi kropek ale ... :polew: [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 22:03_________________________________________________a tak na marginesie to ja czytałem bravo jak ty siemianku jeszcze nosiłeś pieluchy teraz Siemian nie nosi już pieluch a Ty nadal ganiasz z bravo w rekach oho widzę że siemian ma adwokata. [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 22:31_________________________________________________jak byście zgadli.piszę do bavo codziennie o waszych matkach :polew:
Baddy Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 leszcze a co wy się tu od kilku stron w "napisz do Kasi" bawicie? Ku..wa od tego jest bravo :polew: widać że specjalyyyysta w tych sprawach.... ... już nie jeden list do bravo skrobnął nie napiszę ci "s..aj gruby" bo za to grozi kropek ale ... :polew: [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 22:03_________________________________________________a tak na marginesie to ja czytałem bravo jak ty siemianku jeszcze nosiłeś pieluchy teraz Siemian nie nosi już pieluch a Ty nadal ganiasz z bravo w rekach oho widzę że siemian ma adwokata. [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 22:31_________________________________________________jak byście zgadli.piszę do bavo codziennie o waszych matkach :polew: chyba bravo [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 22:38_________________________________________________jeszcze tylko musze z nim pensje ustalic [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 22:42_________________________________________________a nim badz z jego tata
GRYFI Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 a nim badz z jego tata ???????????????? nie zrozumiałem tej skłądni.
Andrzej88 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 a nim badz z jego tata ???????????????? nie zrozumiałem tej skłądni. Zamiast a pewnie miało byc z - "z nim bądź z jego tatą" Dobranoc
Baddy Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Jak byś był ciut madrzejszy jak Andrzej np to bys sie domyslil a sam zamiast składni piszesz skłądni [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 22:53_________________________________________________dobranoc :>
GRYFI Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 no widzi a ty sie z "bavo" nabijasz pajacu :polew: [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 22:54_________________________________________________i pisze się mądrzejszy a nie madrzejszy :polew: :polew:[br]Dopisany: 16 Luty 2010, 22:55_________________________________________________ Jak byś był ciut madrzejszy jak Andrzej np to bys sie domyslil a sam zamiast składni piszesz skłądni [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 22:53_________________________________________________dobranoc :>
siemian Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Baddy Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 pajaca widujesz co rano w lustrze " s.... gruby"
GRYFI Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 nie przeginaj kolo bo jak cię spotkam na spocie to zobaczysz pajacyki i trochę więcej szacunku do starszych bo kto wie... może powinienieś mi mówić ojcze. Jak twoja mama ma na imię?
piter220v Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 stefan ma na imie ... i znowu dym hyhyhy .. wezcie luzujcie i sie nie przekrzykujcie .. po co to ? ... czolem banda zglaszam obecnosc wieczorem dzisiaj .. a ty siemian dobrze wiesz czemu tak dlugo wczoraj siedzialem ))) no ... wiec tu w hujka nie wal
GRYFI Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 pany. ja też zgłaszam obecność. a ty piter nie fikaj bo.... :bicz3: :ranting1: a na koniec... :polew:
siemian Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 pany. ja też zgłaszam obecność. a ty piter nie fikaj bo.... :bicz3: :ranting1: a na koniec... :polew: aaaaaa.... no tak... zapomniałem. Auta mi pilnowałeś No ja niestety dziś na spota nie dam rady przybyć bo do 21 w pracy jestem... jak codzień
Wihajster Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Mnie tez nie będzie bo mi sie dzis rodzinka zwala do domu...mieli byc wczoraj ale przełożyli na dziś wizyte
Rekomendowane odpowiedzi