FuThe Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 u takiego gościa w straconce koło universu A jakoś konkretnie...bo niebardzo kojarzę "koło universu"[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 13:11_________________________________________________ dzwonow nie ma, bezpiecznie sie jezdzi i o autka sie dba Ja dbam. Jakiś helmut widać średnio dbał i teraz trzeba poprawiać...
godzic Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 jedziesz żywiecką.... dojeżdżasz do skrzyżowania gdzie w lewo masz na straconkę i po lewej jest Orlen.... jedziesz kawałek dalej, dosłownie przejeżdżasz most, i pierwsza w prawo, za Univeres czy jak tam to się nazywa
FuThe Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Aaaa...tu...bo ja juz kombinowałem gdzies od Górskiej... a to przy Żywieckiej:)
godzic Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 tak a propo to się przejmujecie auto ma jeździć i tyle....
piter220v Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 te k**wa nie pyskuj tutaj tylko sie zbieraj
siemian Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 patrzcie przez tego fu... fu... jakmu tam... FuThe wywiązała się jakaś konstruktywna dyskusja... Patrz cożeś narobił... :polew: :polew:
FuThe Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Przepraszam, że wam zepsułem posta... a już dobiegaliście do 1000 stron bzdurnych gadek?
Wihajster Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 patrzcie przez tego fu... fu... jakmu tam... FuThe wywiązała się jakaś konstruktywna dyskusja... Patrz cożeś narobił... :polew: :polew: a tak fajnie było
FuThe Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Skasujcie wszystko i ukarzcie mnie jakoś ;(
Andrzej88 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Przepraszam, że wam zepsułem posta... a już dobiegaliście do 1000 stron bzdurnych gadek? Gliwickie dobiegają już do 3000 Zostało im jeszcze jakieś 50 stron czyli do jutra
siemian Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Skasujcie wszystko i ukarzcie mnie jakoś ;( będziesz mi czyścił auto co tydzień na każdym spocie.
Wihajster Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Skasujcie wszystko i ukarzcie mnie jakoś ;( spoko...dostaniesz bojowe zadanie przez cały sezon od wiosny do jesieni co tydzien grilla na spot bedziesz woził :gwizdanie:
siemian Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Skasujcie wszystko i ukarzcie mnie jakoś ;( spoko...dostaniesz bojowe zadanie przez cały sezon od wiosny do jesieni co tydzien grilla na spot bedziesz woził :gwizdanie: i jedzenie dla mnie
FuThe Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 I może jeszcze każdemu po kiełbasce? Noł fakin łej... [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 14:24_________________________________________________Dorównam poziomem moich postów do tego co się działo do tej pory tutaj i myślę, że nie mamy o czym rozmawiać
siemian Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 nie, tylko dla mnie. Ale wole karczek albo schabik
FuThe Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Cóż za delikatne podniebienie... zwykły Wurst to już nie podejdzie?
Wihajster Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 nie, tylko dla mnie. Ale wole karczek albo schabik cały sezon żresz darmoche i jeszcze chcesz wykorzystać to, że nasz nowy kolega chce się wkupić w naszą grupę [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 14:54_________________________________________________nie licze tego, że raz przejeżdzając koło Biedronki zabrałeś przeterminowany karczek i kiełbaski co właśnie panie wyrzucały do kosza
FuThe Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 przeterminowany karczek i kiełbaski co właśnie panie wyrzucały do kosza Hmmmmm... a czy jedzenie na tych spotach jest obowiązkowe?? ;( :polew:
Wihajster Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 przeterminowany karczek i kiełbaski co właśnie panie wyrzucały do kosza Hmmmmm... a czy jedzenie na tych spotach jest obowiązkowe?? ;( :polew: Od Siemiana też miałbym obawy czy to zjeść ale od pozostałych śmiało możesz
siemian Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 dla nas tak [br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 15:08_________________________________________________ przeterminowany karczek i kiełbaski co właśnie panie wyrzucały do kosza Hmmmmm... a czy jedzenie na tych spotach jest obowiązkowe?? ;( :polew: Od Siemiana też miałbym obawy czy to zjeść ale od pozostałych śmiało możesz Ty zanzibarze jeden... Akurat to jedzonko co wtedy przywiozłem było bardzo dobre...
Rekomendowane odpowiedzi