H4mm3R Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 bondżorno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 nuuuuuudyyyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moicz Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 siema siema, godzic jest robota mam 4 wzory jak znajdziesz czas to wrzuc je, ale nie na szybkosci tylko dokladnie mi to zrobic :gwizdanie: mozesz tez lekko autko obnizyc tu masz felgi: http://www.swiatopon.net/image.php?id=2848 no i zdjecie wozu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 baddy tu masz zdjęcie tych drugich http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8768156cbbc27a44.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Te drugie są ładne, ale to już strasznie oklepany wzór jest. Dwa pozostałe moim zdaniem zupełnie się nie nadają. Może takie: albo takie: a może wzór rs6: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 będzie ze 40-50 złotych za to robotę hehehhehehe [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 14:47_________________________________________________ a może wzór rs6: osobiście nim się jaram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 byście dali sobie spokój z tym wzorem rs6 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 ty mnie hammer nie denerwuj, bo pewnego dnia pod uczelnią na cegłach zostaniesz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 będzie ze 40-50 złotych za to robotę hehehhehehe [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 14:47_________________________________________________ a może wzór rs6: osobiście nim się jaram Poważnie da się to palić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 kwestia temperatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 godzic jak postepy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 będzie ta na późny wieczór, lub noc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 będzie ta na późny wieczór, lub noc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 ty mnie hammer nie denerwuj, bo pewnego dnia pod uczelnią na cegłach zostaniesz :gwizdanie: to nie mówię głośno że nie mam śrub zabezpieczających :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 ty mnie hammer nie denerwuj, bo pewnego dnia pod uczelnią na cegłach zostaniesz :gwizdanie: to nie mówię głośno że nie mam śrub zabezpieczających :gwizdanie: to moze jednak 18" przyjmę :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 "TDI - bez dymu nie ma ognia !!!" Baddy skąd Ty takie teksty bierzesz?? Poeta z Ciebie czy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 A znalazlem to gdzies jakies dwa miechy temu a dzis mi sie przypomnialo [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 19:11_________________________________________________wlasnie, juz wiem gdzie to widzialem na ramce rejestracji jakiegos samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 A znalazlem to gdzies jakies dwa miechy temu a dzis mi sie przypomnialo [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 19:11_________________________________________________wlasnie, juz wiem gdzie to widzialem na ramce rejestracji jakiegos samochodu To ci motyla noga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi