Andrzej88 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Fajny spocik. Długo dziś posiedzieliśmy Obiecałem zdjęcie mojego zestawiku Meguiar's Nawet gratisa dostałem :> Jeszcze paru rzeczy brakuje, ale wszystko z czasem Ja mam podobny zestawik Nie mam tylko tego do kół U Ciebie nie widzę natomiast SwirlX'a ale chyba masz Ultimate Compound który podobnie działa. Jak zrobisz tak: 1.Mycie 2.Glinkowanie 3.Mycie (takie opłukanie) 4.ULtimate compound 5.Deep Crystal Step 2 Polish ( u Ciebie tego nie widzę, u mnie nie daje takiego efektu jak na ciemnych kolorach) 6.NXT Cała ta procedura jakieś 3-4 godzinki. Do tego 1-2 godzinki na całą resztę czyli plastiki, felgi, itp. Trochę wysiłku to wszystko kosztuje ale efekt jest Ja czekam na pogodę w którąś sobotę i będę robił
piter220v Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 slawek zestawik az sie biurko ugielo hyhy
siemian Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Gryfi ale ci wczoraj wyjechał by było ale Urwał Siemian co ty skaczesz :> na tobie testowali chyba ganki, albo urządzenie do gotowania jajek czym ty się bawisz ?? widzisz ja już wtedy się interesowałem babami Powitał
slodki79 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Cześć pany. Pogoda typowo taktyczna :gwizdanie:
siemian Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 pogoda taka że nic się człowiekowi nie chce... :gwizdanie:
slodki79 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 zj***na i to nieźle,ale za to weekend ma być giciorowy
Andrzej88 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 "... posłowie PiS jako naturalnego kandydata partii wskazują prezesa Jarosława Kaczyńskiego... "
proton2 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Sławek mam nadzieje że Cie nie uraziłem, przecież to tylko jaja Obraziłem się Ja mam podobny zestawik Nie mam tylko tego do kół U Ciebie nie widzę natomiast SwirlX'a ale chyba masz Ultimate Compound który podobnie działa. Niom mam Ultimate Compund. Lakier będzie pierwszy raz czyszczony tak porządnie, więc wolałem coś trochę mocniejszego. Jak zrobisz tak: 1.Mycie 2.G] No kolejność oczywiście będzie taka, choć znając stan lakieru w niektórych miejscach, to nie sądzę żebym się w 4 godziny uwinął. Zamierzam mimo wszystko użyć DC Step 2, choć faktycznie w więkoszości jak czytam , to raczej na ciemnych lakierach daje to wyraźny efekt. Mój zestaw składa się z: NXT Generation Car Wash Smooth Surface Clay Kit Ultimate Compound Deep Crystal Polish NXT Generation Tech Wax 2.0 Hot Rims All Wheel Cleaner Quik Interior Detailer NXT Generation Glass Cleaner Hot Shine Tire Spray Trigger Bug 'n Tar Remover Hot Rims Mag and Aluminum Polish aplikatory, ręczniki, szczotka (do wnętrza i opon) itp... Weekend zapowiada się nie najgorzej więc może coś się uda zdziałać .[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 10:19_________________________________________________ siema dziala Wam youtube ? W pracy mi działa.
H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 siemian nie żebym cię podpuszczał... ale nie zadzwonisz w niedzielę do Krk i powiesz że na Wawelu jest bomba
siemian Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 jaaaaa nie zadzwonieee... :polew: :polew: :polew:
dansli Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 siemian nie żebym cię podpuszczał... ale nie zadzwonisz w niedzielę do Krk i powiesz że na Wawelu jest bomba wystarczy zadzwonic do wujka binladena :decayed: i powiedzieć ze bedzie tam kilka znanych osobistości z całego swiata - on sie juz tam odpowiednio tym zajmie tylko szkoda by było troche tego Wawelu... swoja droga nie powinni ich tam chować wg mnie... ale to tylko moje zdanie
godzic Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 http://www.sfora.biz/Bedzie-nowe-paliwo-Moze-uszkodzic-silnik-a19170
H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 siemian odmówił to pozostało tylko na pitera liczy hardcorowy chop z bladą d*pą
piter220v Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 ok zadzwonie ... ale z kom siemiana
Rekomendowane odpowiedzi