Wihajster Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 q***wa ja już 3km zaliczyłem a Wy dopiero za kawę się bierzecie???? :shocked: Jak tak można być beszczelnym :polew: :polew: trzeba było się uczyć a nie kamieniami na szkołę rzucać :gwizdanie:
siemian Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 q***wa ja już 3km zaliczyłem a Wy dopiero za kawę się bierzecie???? :shocked: Jak tak można być beszczelnym :polew: :polew: trzeba było się uczyć a nie kamieniami na szkołę rzucać :gwizdanie: ALE URRRRWWWAŁŁŁŁŁ :polew: :polew: :polew: :polew:
wojtekce Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Witojcie [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 09:12_________________________________________________siemian bierz paździcha ode mnie przyjechałem nim
siemian Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Witojcie [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 09:12_________________________________________________siemian bierz paździcha ode mnie przyjechałem nim co... nareszcie jakimś porządnym autem się przejechałeś :decayed:
piter220v Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 co... nareszcie jakimś porządnym autem się przejechałeś :decayed: oj siemian .. jeszcze na poczatku rozumialem ze nie wiesz .. ze zyjesz sobie w nieswiadomosci itd .. ale z tym "porzadnym autem" juz skoncz bo sam sie oszukujesz .. to tak samo jak sie widzisz rano w lustrze i mowisz sobie "ale gosc" wygniatajac pryszcze :polew:
lukaszr Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Hejka, znacie może tą firmę: http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=11525516 Byłbym wdzięczny za jakieś info jeżeli ktoś coś wie
siemian Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 listwy już na autku. Aż prosi się o niższy zawias i dystanse na tył.
piter220v Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 sklepu nie znam .. takze nie pomoge ... siemian .. jednak chyba na zywo musze zobaczyc ta padake bo poki co na zdjeciac mi sie nie podoba .. ale moge zmienic zdanie np. za 300 zetkow ... nie no trzeba zobaczyc na zywo grisza a co? tak Cie wczorajsze piwka i kielbaski zmotywowaly ze po przyjezdzie do domu kilkanascie browkow wlales w siebie ?
FuThe Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Hejka, znacie może tą firmę: http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=11525516 Byłbym wdzięczny za jakieś info jeżeli ktoś coś wie "Firma" to dużo powiedziane, zwykły szrot Ale części do aut VAG mają dużo, w zasadzie nie spotkałem się, żeby nie mieli tego, czego akurat szukam. I ceny w miarę znośne. Aczkolwiek z podejściem do klienta różnie...czasem totalna olewka, czasem się zainteresują
siemian Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Hejka, znacie może tą firmę: http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=11525516 Byłbym wdzięczny za jakieś info jeżeli ktoś coś wie "Firma" to dużo powiedziane, zwykły szrot Ale części do aut VAG mają dużo, w zasadzie nie spotkałem się, żeby nie mieli tego, czego akurat szukam. I ceny w miarę znośne. Aczkolwiek z podejściem do klienta różnie...czasem totalna olewka, czasem się zainteresują hmmm... ciekawe czy będą mieli to co ja potrzebuje.... wątpie
Wihajster Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Hejka, znacie może tą firmę: http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=11525516 Byłbym wdzięczny za jakieś info jeżeli ktoś coś wie "Firma" to dużo powiedziane, zwykły szrot Ale części do aut VAG mają dużo, w zasadzie nie spotkałem się, żeby nie mieli tego, czego akurat szukam. I ceny w miarę znośne. Aczkolwiek z podejściem do klienta różnie...czasem totalna olewka, czasem się zainteresują hmmm... ciekawe czy będą mieli to co ja potrzebuje.... wątpie dmuchanych lal ??
FuThe Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Brudnego mechanika mogą Ci zaproponować na 100% :polew:
slodki79 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 listwy już na autku. Aż prosi się o niższy zawias i dystanse na tył. Siemian już dawno chciałem Ci powiedzieć,że Twoja fura na tych felach wygląda jak "WĄSKOTORÓWKA" nie ubliżając im bo to były fajne pojazdy :tongue4: :tongue4: :tongue4: :polew: :polew: :polew:
piter220v Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Brudnego mechanika mogą Ci zaproponować na 100% :polew: takiego malutkiego brudaska
Rekomendowane odpowiedzi