siemian Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Grill w planach ? bo nie wiem czy się w kiełbache zaopatrzyć no co za pytanie... To tak jakby zapytać czy piter będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Grill w planach ? bo nie wiem czy się w kiełbache zaopatrzyć no co za pytanie... To tak jakby zapytać czy piter będzie... mój błąd..... to się już nie powtórzy W takim bądz razie będzie trzeba zjechać po drodze do sklepu....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 no co za pytanie... To tak jakby zapytać czy piter będzie... wlasnie !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 ja też jak zwykle będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 no co za pytanie... To tak jakby zapytać czy piter będzie... wlasnie !!!!!! ...a przecież wiadomo że piter nie ma zajomych i wykorzystuje każdą okazje żeby porozmawiać z jakimiś ludzmi a nie tylko swoim psem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 no co za pytanie... To tak jakby zapytać czy piter będzie... wlasnie !!!!!! ...a przecież wiadomo że piter nie ma zajomych i wykorzystuje każdą okazje żeby porozmawiać z jakimiś ludzmi a nie tylko swoim psem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 a mi znów nie pasuje a kiełbasicho bym zjadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 dzięki chłopaki za mega wypasionego spota Kto zapada fotki?? [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2010, 20:00_________________________________________________ a mi znów nie pasuje a kiełbasicho bym zjadł nie martw sie ..były tylko kiełbaski,karkówka,boczek i szaszłyki czyli nic co lubisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 nie martw sie ..były tylko kiełbaski,karkówka,boczek i szaszłyki czyli nic co lubisz ooo mamo... :slina: ;( ;( ;( a my staliśmy jak te kołki na parkingu pod ziemią dzisiaj. Chyba odwołam jastrzębskie spoty... :kox: :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Spocicho zajebiścicho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 fajna pogoda trafiła choć na koniec chłodno [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2010, 20:52_________________________________________________kilka fotek z tel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 fajna pogoda trafiła choć na koniec chłodno [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2010, 20:52_________________________________________________kilka fotek z tel. o jacie niemoge ale wyżera :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 fajnie fajnie- bielskie spoty górą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Mało kiełbas zabrałem, następnym razem wezmę więcej bo zaraz idę jeść kolację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 No spocik całkiem udany. Dawno tak długo nie siedzieliśmy Kurde, zwykły diesel na statoil 4,33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 wysłałem zaproszenie na spoty gościowi przed chwilą zarejestrowanemu z pogórza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 wysłałem zaproszenie na spoty gościowi przed chwilą zarejestrowanemu z pogórza to dostał 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 wysłałem zaproszenie na spoty gościowi przed chwilą zarejestrowanemu z pogórza to dostał 2 nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 piekny grill :slina: :slina: :slina: :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 za tydzień ma być taki sam !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi