proton2 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Żyję, żyję Trochę musiałem odpocząć po robocie i trochę się ogrzać zanim siadłem do kompa Dzięki za miłego spota, choć zimno było niemiłosiernie. Wihajster, czemu mnie z Trzeniem nie poznałeś . Się umówiliście w Skoczowie to trzeba było dać znać, to bym wyskoczył na chwilkę z roboty.
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 proton , jeszcze będzie okazja , a umówiłem się Wihajem 15 min przed spotkaniem dzisiaj byłem w Bielsku , Skoczowie , Żorach , Cieszynie , Katowicach i nie widziałem żadnej klubowej A4 co Wy w domach siedziecie?
proton2 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 W pracy siedzimy (a przynajmniej ja) :| Pracuję w Skoczowie dlatego mówiłem, że mogłem wyskoczyć na chwilę Dosłownie pół godziny temu śmigałem drogą S1 bielsko->cieszyn, widziałem ze dwie a4 ale nie miały żadnych znaków klubowych. Mój jest tak brudny z tyłu, że i tak naklejki nie widać
Wihajster Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 widziałem ze dwie a4 ale nie miały żadnych znaków klubowych bo jeździsz za wolno... jak śmigną koło ciebie to nie zdążysz nic zauważyć
DAWIDBORI Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 proton nie jecha;es czasem po 14 na cieszyn stara droga:>??
proton2 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Nie, w robocie siedzę cały dzionek.
wojtekce Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Porter gdyby wczoraj byłeś na spocie to miałem dla Ciebie jeszcze 1 szt
wojtekce Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 a to chyba mi sie przywidzialo:D co ???
Kuba36 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 WITAM co tam słychać w wielkim świecie
wojtekce Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 WITAM co tam słychać w wielkim świecie piździ jak cholera
proton2 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Co słychać ... hmm ... zimno jak cholera - u mnie aktualnie -11. Po dzisiejszej jeździe do pracy kolor mojego bolidu można rozpoznać tylko po dachu A poza tym, całkiem przyjemny wieczorek. Herbatka z cytrynką, muzyczka z radyjka Di.fm, przeglądanie forum i takie tam
Kuba36 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 na moim jest 10stopni a mój bolid jest już popielato/szary tylko dach został granatowy PROTON czytałem cos ze wymieniasz lampy na xenony prawda to
proton2 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Nie wymieniam póki co. Na razie włożyłem HID-a.
DAWIDBORI Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 skoczów -10 :/ i co proton jak ci swieca te hidy ustawiles juz?
Rekomendowane odpowiedzi