siemian Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 dobra to żeby się na gadaniu nie skończyło to trzeba to zorganizować czy mogę prośić moda o ankietę, o treści "Jesteś chętny na gokarty" o polach wyboru, tak, nie, tak-ale tylko bez siemiana potem ustalimy czas i miejsce wiadomo że przejdzie trzecia opcja... Jakbym pojechał to wiadomo że złoił bym Wam wszystkim dupska (godzic nie bierz tego dosłownie) więc nie byłoby się po co ścigać :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 ku***a, gdybym nie ten nawias w twojej wypowiedzi, to się cieszył bym jak głupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 czolem loski .. godzic ty sie moim dupskiem nie interesuj .. boj sie o swoje (doslownie i niedoslownie) ... a gokarty z checia .. ale juz w poprzednie wakacje mielismy gdzies jechac i na gadaniu sie skonczylo ... moze tym razem sie uda .. kto jedzie w niedziele do tego kozubnika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 http://www.smog.pl/wideo/35064/nie_ma_rak_nie_ma_nog/ <--- szacun dla kolesia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 jak mi sie nic nie chceee... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 jak mi sie nic nie chceee... do roboty kurwamac ! .. gon tam godzica z ta swoja strona bo dalej nic nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 :hi:[br]Dopisany: 04 Maj 2010, 10:05_________________________________________________ kto jedzie w niedziele do tego kozubnika ? Ja jestem w Bielsku, to mogę pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 siema obadajcie jaka zalamka: http://www.smog.pl/wideo/34951/za_wczesnie_sie_ucieszyli/ godzic nie tylko Ty sie musisz martwic o swoja dupe: http://www.smog.pl/wideo/35047/okrutny_los_tyczkarza_auc/ ale urwaaaaał http://www.smog.pl/wideo/35074/na_prostej_drodze/ [br]Dopisany: 04 Maj 2010, 10:27_________________________________________________godzic musze stwierdzic, ze sie troszke dziwka z Ciebie robi ;( siemian, piter, kto jeszcze? coraz wiecej ludzi sie Twoja d*pa interesuje [br]Dopisany: 04 Maj 2010, 10:33_________________________________________________moze konkurs na spocie? ciekawe kto by wygral :polew: http://www.smog.pl/wideo/35073/konkurs_na_najlepszy_meski_cyc/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Bry Czas się pozbierac z łóżka i na małą kawkę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Sławku chyba tylko my nie spimy, albo tylko my nie jestesmy na tyle skacowani by stukac po klawiaturze A pomyslec, ze caly piatek kosilem ogrod http://www.smog.pl/wideo/34925/koszenie_trawy_na_patencie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 ty k**wa ty, się robi strona, na wykończeniu jest ehhehe kiedy idziemy ponapierdalac w sciane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Co do gokartów... to mam przyjemność jeździć od 15 lat na jednym Także odpuszcze sobie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Co do gokartów... to mam przyjemność jeździć od 15 lat na jednym Także odpuszcze sobie ... ale on ma troche mało mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Co do gokartów... to mam przyjemność jeździć od 15 lat na jednym Także odpuszcze sobie ... zakładaj slicki i przyjezdzaj wezmę Cie na hol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 ty ku***a ty, się robi strona, na wykończeniu jest ehhehe kiedy idziemy ponapierdalac w sciane ? nie wiem ..moze jutro Ci pasuje rano o 9 ? ... daj znac to zadzwonie tam .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 ty ku***a ty, się robi strona, na wykończeniu jest ehhehe kiedy idziemy ponapierdalac w sciane ? nie wiem ..moze jutro Ci pasuje rano o 9 ? ... daj znac to zadzwonie tam .. o czym Wy mowicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 ty ku***a ty, się robi strona, na wykończeniu jest ehhehe kiedy idziemy ponapierdalac w sciane ? nie wiem ..moze jutro Ci pasuje rano o 9 ? ... daj znac to zadzwonie tam .. o czym Wy mowicie? przyuczam godzica grac w squasha ... napierdalanie paletka i zapierdalanie za pileczka .. .takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 gralem w to kiedys z kuzynem w skoczowie obok basenu delfin - za***ista gra na scianie jest tylko linia nad ktora trzeba uderzac pileczka tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 ty ku***a ty, się robi strona, na wykończeniu jest ehhehe kiedy idziemy ponapierdalac w sciane ? nie wiem ..moze jutro Ci pasuje rano o 9 ? ... daj znac to zadzwonie tam .. o czym Wy mowicie? a czytać nie umiesz? Idą pod ścane gdzie są dwie dziury i napierdlają ile wlezie... Potem jeden drugiego i tak na zmiane... takie pedalskie zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi