GRYFI Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 a co mi tam. ja też machnę czapką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 serwus :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 siema leszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tysiu3 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuThe Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 bry Mam pytanie z serii technicznych do Was spece... Czy szarpanie (telepanie budą) przy ruszaniu po rozgrzaniu (stanie w korkach) to historia z cyklu "sprzęgło+docisk" czy też "dwumas" ? Da się to jakoś jednoznacznie stwierdzić, czy dopiero po rozebraniu bebchów? Bo nie wiem na jakiego rzędu wydatki się przygotować... ;( Jak "przygrzeję" trochę sprzęgło, to na jakiś czas się uspokaja, ale później wraca I...jak ktoś wie (np wojtekce? ) - ile kosztuje taka robota pt. wymiana sprzęgła w AFN? chcę się rozeznać przed rozmową z jakimś sensownym mechanikiem, żeby ze mnie nie zdarł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 raczej dwumas...najlepiej wymienic komplet :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 1550 kpl + wymiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Ken Block się kryje http://www.sadistic.pl/jak-sie-lata-malczakiem-vt39169.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuThe Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 1550 kpl + wymiana A ile ta wymiana u Ciebie wojtekce? Chyba jeszcze trochę pojeżdżę, zgromadzę fundusze i jak się to stanie uciążliwe to trzeba się będzie za to zabrać... A samo sprzęgło z dociskiem i wymianą ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 1550 kpl + wymiana A ile ta wymiana u Ciebie wojtekce? Chyba jeszcze trochę pojeżdżę, zgromadzę fundusze i jak się to stanie uciążliwe to trzeba się będzie za to zabrać... A samo sprzęgło z dociskiem i wymianą ile? 900zł samo sprzęgło z wymianą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 dzin dybry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 dzin dybry [br]Dopisany: 06 Maj 2010, 11:12_________________________________________________gryfi kto Ci daje takimi furkami polatac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 dzin dybry [br]Dopisany: 06 Maj 2010, 11:12_________________________________________________gryfi kto Ci daje takimi furkami polatac? mamy takie w komisie :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 nie wie ktos moze o jakiejs godnej polecenia A4 1,9 tdi na sprzedaz do 20 tys zl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 nie wie ktos moze o jakiejs godnej polecenia A4 1,9 tdi na sprzedaz do 20 tys zl? u mnie w komisie stoi -ma 400k ale jest nowa turbina- avant w granacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 aa siemian .. reinstalka telefonu na innego ROM'a i inny systemik dala skutek taki ze teraz wszystko ladnie zczytuje z telefonu widocznie oryginalny soft z orange daje dupska na calej lini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 http://otomoto.pl/audi-a4-wersja-exlusive-C12088596.html co sadzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 http://otomoto.pl/audi-a4-wersja-exlusive-C12088596.html co sadzicie? jeśli do końca serwisowane to niech ci wyśle vin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi