siemian Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 piter pamietasz o mnie? pamietam ale mam zajob ... inaczej .. wez sprawdz na nowym koncie co Ci zalozyli admini jakie sa dane do polaczenia z baza .... jak to bedziesz mial wjeb sie na konto gdzie masz ten nowy sklep i znajdz includes/configure.php tam wszystko edytuj jak trzeba na nowym koncie i powinno smigac .. :shocked: nie nie, to ja poczekam... ... nie śpieszy się
H4mm3R Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Witam , zapraszam do zakupu smyczy klubowych http://www.a4-klub.pl/smf/smycze_iii_tura_lista_chetnych_dostepne_129_sztuk-t133473.0.html Ktoś chętny? może jakieś grupowe zamówienie?
Baddy Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 piter pamietasz o mnie? pamietam ale mam zajob ... inaczej .. wez sprawdz na nowym koncie co Ci zalozyli admini jakie sa dane do polaczenia z baza .... jak to bedziesz mial wjeb sie na konto gdzie masz ten nowy sklep i znajdz includes/configure.php tam wszystko edytuj jak trzeba na nowym koncie i powinno smigac .. :shocked: nie nie, to ja poczekam... ... nie śpieszy się :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Opublikowano 19 Maja 2010 Dzięki,jak mi się uda z jastrzębia wyjechać o przyzwoitej godzinie to zawitam do Was. Mam nadzieją,że już więcej nie doleje bo w żadko którą stronę można normalnie jechać. "żadki" okaz dysleksji [br]Dopisany: 19 Maj 2010, 11:38_________________________________________________moskal .... do domu !!! Ale fopa
piter220v Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 wojtek dzieki za szybki myk z tym autem ..
siemian Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 piter pamietasz o mnie? pamietam ale mam zajob ... inaczej .. wez sprawdz na nowym koncie co Ci zalozyli admini jakie sa dane do polaczenia z baza .... jak to bedziesz mial wjeb sie na konto gdzie masz ten nowy sklep i znajdz includes/configure.php tam wszystko edytuj jak trzeba na nowym koncie i powinno smigac .. :shocked: nie nie, to ja poczekam... ... nie śpieszy się :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: no już sobie zrobiłem
Baddy Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 piter pamietasz o mnie? pamietam ale mam zajob ... inaczej .. wez sprawdz na nowym koncie co Ci zalozyli admini jakie sa dane do polaczenia z baza .... jak to bedziesz mial wjeb sie na konto gdzie masz ten nowy sklep i znajdz includes/configure.php tam wszystko edytuj jak trzeba na nowym koncie i powinno smigac .. :shocked: nie nie, to ja poczekam... ... nie śpieszy się :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: no już sobie zrobiłem troszke motywacji i potrafisz
wojtekce Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 wojtek dzieki za szybki myk z tym autem .. nie ma sprawy
dansli Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 widac sie pomylilem, ale zapraszalem raz na CB wlasnie jakiegos goscia z wisly i mial B5 avant quattro 1,9 tdi po chipie na 136km granatowy badz czarny byl nie wiem bo za szybko go wyprzedzilem hehe w wisle mnóstwo qauatrówek i subarek jest ale niektórzy nie potrafia docenić piekna tych samochodów no ja mam granatowa z czarnymi lexusami
slodki79 Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Panowie wróciłem już do koszar,tylko nie wiem na jak długo bo już Tarnobrzeg trzeba ratować
wojtekce Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 byłem zerknąć na miejscówkę w nałęzu poza zniszczonym mostkiem to oki
Baddy Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 gryfi ja dzis na spot nie dojade wyslij mi Twoj numer by ten ziom od A6 mogl sie z Toba skontaktowac bo sie tam wybierze chyba
Wihajster Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 mnie dzis nie będzie mam dość walki z żywiołem po kilku dniach i jestem zjebany
MARiOLiNi Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Mnie dzisiaj też nie będzie, musiałbym przejechać prawie 1000km :>
Iverson Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Panowie wróciłem już do koszar,tylko nie wiem na jak długo bo już Tarnobrzeg trzeba ratować no jest tragedia rano dojechałem po niezłych przygodach i objazdach z Bielska , panika w mieście się zaczyna , a co najgorsze muszę żonę z pracy z Sandomierza odebrać , nie wiem jak tam dojadę podobno wszystkie mosty zamykają
Wihajster Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Panowie wróciłem już do koszar,tylko nie wiem na jak długo bo już Tarnobrzeg trzeba ratować no jest tragedia rano dojechałem po niezłych przygodach i objazdach z Bielska , panika w mieście się zaczyna , a co najgorsze muszę żonę z pracy z Sandomierza odebrać , nie wiem jak tam dojadę podobno wszystkie mosty zamykają Zgadza sie Sandomierz jest masakrycznie zalany
slodki79 Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 niech mi ktos wysle numer do gryfiego 997
Baddy Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 niech mi ktos wysle numer do gryfiego 997 nie odbiera to chyba sluzbowy
Rekomendowane odpowiedzi