godzic Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Dobra dobra bo mi się tak przypomniało ze głosowaliśmy na gokarty !! i było dużo chętnych.... czy ktoś da propozycje na które tory możemy jechać ?
Iverson Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Dobra dobra bo mi się tak przypomniało ze głosowaliśmy na gokarty !! i było dużo chętnych.... czy ktoś da propozycje na które tory możemy jechać ? no nie wiem po tych spotach i grillowych kiełbachach , to te gokarty ledwo co będą sie toczyły
siemian Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 W Tychach są podobno fajne karty. Znajomi jezdza co tydzień...
DAWIDBORI Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 byłem fajnie tylko sa tam słabsze i te mocniejsze podobno gokarty
siemian Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 wjezdzaj. Pojade kartem za Tobą i będe krzyczał: MAriolini szybciutko... A jak się nie pośpieszysz to na Ciebe najade :decayed:
piter220v Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 wjezdzaj. Pojade kartem za Tobą i będe krzyczał: MAriolini szybciutko... A jak się nie pośpieszysz to na Ciebe najade :decayed: czolem z rana ... chyba dojedziesz ... ty to lubisz do d*py wjezdzac tym bardziej ze mariolini bedzie na pewno mial kolarskie obcisle wdzianko a poza tym siemian dawaj namiar na to konto gdzie masz ta strone jak mam cos tam zmienic
siemian Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 wjezdzaj. Pojade kartem za Tobą i będe krzyczał: MAriolini szybciutko... A jak się nie pośpieszysz to na Ciebe najade :decayed: czolem z rana ... chyba dojedziesz ... ty to lubisz do d*py wjezdzac tym bardziej ze mariolini bedzie na pewno mial kolarskie obcisle wdzianko a poza tym siemian dawaj namiar na to konto gdzie masz ta strone jak mam cos tam zmienic :polew: Przecież wysyłalem Ci już te dane z pół wieku temu. Zaraz poszukam i podeśle Ci drugi raz
piter220v Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 nooo az sie odechciewa siedziec .. porobie troche i spadam na laski
siemian Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 a ja jade w południe popatrzyć jak się ma moje autko. Dzisiaj idzie podobno do lakiernika.
piter220v Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 a ja jade w południe popatrzyć jak się ma moje autko. Dzisiaj idzie podobno do lakiernika. wez od razu cale auto maznij na jakis normalny kolor
Grisza79 Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 a ja jade w południe popatrzyć jak się ma moje autko. Dzisiaj idzie podobno do lakiernika. wez od razu cale auto maznij na jakis normalny kolor Najlepiej na czarno
kamilvolt Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Siemaaaaaaa Ciekawy filmik znalazłem, pewnie stary :gwizdanie: WD-40 Tire Inflation
H4mm3R Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 FAKE widać że od tyłu nagrywane, bo jak drugi koleś podchodzi to opona zeskakuje z felgi.
kamilvolt Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 ale duzo jest filmikow z takim czyms, ciekawe ciekawe Redneck Tire Mounting
Rekomendowane odpowiedzi