godzic Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 ty tu nie wstawiaj takich rzeczy... bo potem siemian małpuje
musti Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Witam zapraszam do zakupu ręczników plażowo-klubowych http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html
siemian Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Mateusz "wyrucham Ci kota" Godzic jechałeś koło 13:30 obok sfery? Bo jak nie to jakiś inny czorny paść b5 na ramkach klubowych jechał... Sławek widze że tak się skupiasz na prowadzeniu auta i nieprzeciązaniu turbiny że nie zauważyłeś że jechałem między rondami koło sfery na pasie obok ok. 17:30 (Seatem Inką). Nic nie pomogło trąbienie... Fajne okularki ala włoski dżolero :polew:
piter220v Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Mateusz "wyrucham Ci kota" Godzic jechałeś koło 13:30 obok sfery? Bo jak nie to jakiś inny czorny paść b5 na ramkach klubowych jechał... Sławek widze że tak się skupiasz na prowadzeniu auta i nieprzeciązaniu turbiny że nie zauważyłeś że jechałem między rondami koło sfery na pasie obok ok. 17:30 (Seatem Inką). Nic nie pomogło trąbienie... Fajne okularki ala włoski dżolero :polew: siemian ty wogole patrzysz na droge ? czy na pamiec jezdzisz? :polew: i rozgladasz sie za jedynymi kolegami ktorych masz
godzic Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Mateusz "wyrucham Ci kota" Godzic jechałeś koło 13:30 obok sfery? Bo jak nie to jakiś inny czorny paść b5 na ramkach klubowych jechał... Sławek widze że tak się skupiasz na prowadzeniu auta i nieprzeciązaniu turbiny że nie zauważyłeś że jechałem między rondami koło sfery na pasie obok ok. 17:30 (Seatem Inką). Nic nie pomogło trąbienie... Fajne okularki ala włoski dżolero :polew: kolo 14 30... to tak paścia to ty masz w majtkach !
siemian Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Mateusz "wyrucham Ci kota" Godzic jechałeś koło 13:30 obok sfery? Bo jak nie to jakiś inny czorny paść b5 na ramkach klubowych jechał... Sławek widze że tak się skupiasz na prowadzeniu auta i nieprzeciązaniu turbiny że nie zauważyłeś że jechałem między rondami koło sfery na pasie obok ok. 17:30 (Seatem Inką). Nic nie pomogło trąbienie... Fajne okularki ala włoski dżolero :polew: kolo 14 30... to tak paścia to ty masz w majtkach ! a ostatnio mówiłeś że mały a i tak boli... :polew: :polew:
DAWIDBORI Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 http://www.smog.pl/wideo/35962/krakow_nie_daje_sie_powodzi_studenci_uprawiajanbsppowodzboarding/
Baddy Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 poowitac w ten piekny dzien gdyby jeszcze nie ten kac ale nie takie sie przezywalo Mateusz "wyrucham Ci kota" Godzic jechałeś koło 13:30 obok sfery? Bo jak nie to jakiś inny czorny paść b5 na ramkach klubowych jechał... Sławek widze że tak się skupiasz na prowadzeniu auta i nieprzeciązaniu turbiny że nie zauważyłeś że jechałem między rondami koło sfery na pasie obok ok. 17:30 (Seatem Inką). Nic nie pomogło trąbienie... Fajne okularki ala włoski dżolero :polew: siemian ty wogole patrzysz na droge ? czy na pamiec jezdzisz? :polew: i rozgladasz sie za jedynymi kolegami ktorych masz na pamiec, na pamiec, tylko, ze Ci taksowkarze sa czasem w nieplanowanych miejscach :nabijasie:[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 09:24_________________________________________________AC/DC - Thunderstruck
kamilvolt Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 SIemanko Warto obadać http://www.joemonster.org/art/14259/Ty_tez_mozesz_jezdzic_Porsche
Rekomendowane odpowiedzi