godzic Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Panowie potrzebuje założyć/dołożyć tempomat do mojej niuni, znacie kogoś kto by sie tego podjął ?? szykują mi się długi trasy przez lato i by się przydał. to jest nas dwóch, z tym że ty masz nowsze auto mi Sławek powiedział że pomoże
Grisza79 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Panowie potrzebuje założyć/dołożyć tempomat do mojej niuni, znacie kogoś kto by sie tego podjął ?? szykują mi się długi trasy przez lato i by się przydał. to jest nas dwóch, z tym że ty masz nowsze auto mi Sławek powiedział że pomoże też coś musze wymyślic, pojeżdzic i popytać. Do ASO napewno nie oddam
siemian Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Grisza ja Ci to zrobie. to jest 30 minut roboty[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 22:53_________________________________________________podaj tel to się jutro zdzwonimy i pogadamy
Grisza79 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Grisza ja Ci to zrobie. to jest 30 minut roboty[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 22:53_________________________________________________podaj tel to się jutro zdzwonimy i pogadamy A będziesz w środe na spocie ?
godzic Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Godzic wyjebany masz avatar :polew: hehe ciesz się ze ktoś go zauważył
wojtekce Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Witajcie ja tym razem za letni nie jade
wojtekce Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Witajcie ja tym razem za letni nie jade jeszcze się zastanowie
siemian Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Witajcie ja tym razem za letni nie jade jeszcze się zastanowie wygląda tam całkiem przyjemnie...
Wihajster Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 siemka towarzysze [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 12:59_________________________________________________ Witajcie ja tym razem za letni nie jade jeszcze się zastanowie wygląda tam całkiem przyjemnie... pewnie pojedzie jak zrezygnujesz
proton2 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Nie widzę, żeby gdzieś przyjmowali zapisy na letni
Wihajster Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Nie widzę, żeby gdzieś przyjmowali zapisy na letni najpierw klubowicze a później reszta
Rekomendowane odpowiedzi