godzic Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ktoś ukradł antenkę od cb . 2 lata parkuje pod blokiem i nikomu nie przeszkadzała a wczoraj w nocy trafił się jakis palant. Życie - nie masz garażu to ryzykujesz. Taki poczatek wyborczej niedzieli. na magnes była? Tak to było trzeba ściągać i do bagażnika :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2010, 18:43_________________________________________________ja zawsze chowam bo już kumplowi zawineli Bady bo by tu zamontować na magnes który mi pozostał? Zastanawiam się czy dokupie sam bat ale ten gróbszy ,to się nazywa heliakalny czy jakoś tak i czy da się bo wkręcić na ten gwint co jest w magnesie. Jutro muszę podejść do nowego elektronika i popytać. Ja na początku też chowałem antene ale od prawie dwóch lat stoi auto z anteną pod blokiem i nic aż do wczoraj. ja koło nowego elektronika, nową antenę kupiłem za 49 zł sklep się nazywa "bis batex" idź najpierw tam tam tylko osprzętem cb handlują więc może sam bat dostaniesz
siemian Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 k**wa jego mać.... 10 stopni i burza a ja mam jedne długie spodnie... Ale mam dla Was dobrą wiadomość z tego powodu wykupiłem sobie dostęp do internetu na tydzień więc z Wami będe... :decayed: Tak w ogóle to dzisiaj wykręciłem nawet niezły czas do Chorwacji przy fajnym spalaniu: 6:40 przy spalaniu 9,1l
godzic Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 ku***a jego mać.... 10 stopni i burza a ja mam jedne długie spodnie... Ale mam dla Was dobrą wiadomość z tego powodu wykupiłem sobie dostęp do internetu na tydzień więc z Wami będe... :decayed: Tak w ogóle to dzisiaj wykręciłem nawet niezły czas do Chorwacji przy fajnym spalaniu: 6:40 przy spalaniu 9,1l ile km ?
Maniek Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 ku***a jego mać.... 10 stopni i burza a ja mam jedne długie spodnie... Ale mam dla Was dobrą wiadomość z tego powodu wykupiłem sobie dostęp do internetu na tydzień więc z Wami będe... :decayed: Tak w ogóle to dzisiaj wykręciłem nawet niezły czas do Chorwacji przy fajnym spalaniu: 6:40 przy spalaniu 9,1l ile km ? 100
Maniek Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 siemian co tak długo z przyczepka nie pogoni :gwizdanie:
wojtekce Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 siemian co tak długo z przyczepka nie pogoni :gwizdanie: kurcze zapomniałem że pojechał incą
DAWIDBORI Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 wlasnie z bb wrocilem z pokazu wladcoow ognia spodnie w blocie po kolana:/ ale karuzela zaliczona
Baddy Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Siemian widziałem Cię jak jechałeś do tej Chorwacji i wydaje mi się, że chyba troszke przegiałeś z tym zawiasem http://www.smog.pl/wideo/36388/auto_dla_hardkorow/
kamilvolt Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Wojtuś podjechać dziś do ciebie z tą klimą ?
kamilvolt Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 dzisiaj nie ma mnie w pracy wrrrr :>
POPO Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 1.Panowie czy ktoś się zwas orientuje czy rejestrując auto dost. z zagranicy musze mieć jakieś papiery z urzędu celnego skoro auta dost nie podlegają akcyzie?
H4mm3R Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 POPO słyszałem że miałeś przygody z głowicą... dałeś ją do pospawania czy nową, używkę kupiłeś?
Baddy Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 aloha pytanie mam czy ktos moze cos wiecej powiedziec o czyms takim: http://moto.allegro.pl/item1087237597_zestaw_zawieszenia_audi_a4_a6_passat_b5_b6_msport.html jak one maja sie do wachaczy TRW lub Febi?
Rekomendowane odpowiedzi