Wihajster Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 jakie rozwiazanie? sprzedać wrzoda
Baddy Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 jakie rozwiazanie? sprzedać wrzoda kto by Cię kupił? ;([br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 14:50_________________________________________________aha w przyszłym tyg jade robić rozrząd czy to się wiąże jedno z drugim?
wojtekce Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 jakie rozwiazanie? sprzedać wrzoda kto by Cię kupił? ;([br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 14:50_________________________________________________aha w przyszłym tyg jade robić rozrząd czy to się wiąże jedno z drugim? nie ale łatwiejszy dostęp do suszarki
H4mm3R Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 przepalić a jak się powtórzy, to najlepiej wyczyścić
Wihajster Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 przepalić a jak się powtórzy, to najlepiej wyczyścić dokładnie przepal tak jak tu robił to Wojtek tylko z turbiną to zrób
wojtekce Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 przepalić a jak się powtórzy, to najlepiej wyczyścić dokładnie tak jak tu robił to Wojtek tylko z turbiną to zrób :polew:
Baddy Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 przepalić a jak się powtórzy, to najlepiej wyczyścić spoko dzis cały dzień przepalałem i chodzi non top gitarka
GRYFI Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 nie wiedziałem, że mnie filmowali jak testowałem swoją nową furkę :polew:
Baddy Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 jakie rozwiazanie? sprzedać wrzoda kto by Cię kupił? ;([br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 14:50_________________________________________________aha w przyszłym tyg jade robić rozrząd czy to się wiąże jedno z drugim? nie ale łatwiejszy dostęp do suszarki myslisz, że warto ją od razu przeczyścić?
H4mm3R Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 :hi:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 08:17_________________________________________________Bakuś miałbyś coś gotowego zamiast kata z plecionką do mojego furacza? Czy lepiej wytrzaskać porcelanę?
POPO Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Właśnie bo jeszcze się dowiedziałem jak to u was jest, nie chce się na krzywy ryj wbijać za każdym razem. coś mam ze sobą wziąsć oprucz żarcia na grilla? Ja oczywiście będe.
siemian Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 ja mam troche daleko. :decayed: Właśnie bo jeszcze się dowiedziałem jak to u was jest, nie chce się na krzywy ryj wbijać za każdym razem. coś mam ze sobą wziąsć oprucz żarcia na grilla? Ja oczywiście będe. Popo, normalnie jak jestem każdy bierze 50zł dla mnie. Jest to wyraz wdzięczności że przyjechałem i poświęciłem Wam czas :polew:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 12:44_________________________________________________ Właśnie bo jeszcze się dowiedziałem jak to u was jest, nie chce się na krzywy ryj wbijać za każdym razem. coś mam ze sobą wziąsć oprucz żarcia na grilla? Ja oczywiście będe. a tak na serio nic nie musisz brać, ja przez pól roku nic nie woziłem i nigdy nie byłem głodny :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi