Opublikowano 8 Lipca 201016 l Chłopaki, czym otworzyć plik .dat? Wyniki egzaminu mam w takim dziwnym formacie Google mówi, że notatnik, ale mi po otwarciu jakieś chińskie znaki wyskakują Word też nie daje rady.[br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 16:08_________________________________________________Okej, poszło adobe readerem
Opublikowano 8 Lipca 201016 l ja do 21 ;( ;( ;( No to chyba prawidłowo Pociesze Cię trochę... Do 8-go sierpnia będę się lenić
Opublikowano 8 Lipca 201016 l Panowie ma ktoś może do sprzedania zacisk cały z tłoczkiem i ośką do mojego auta na prawy tył?? Wżery mam na ośce i muszę wymienić całość. Jeśli ktoś ma to bym kupił. No chyba że pozostanie mi kupić nowy. Bardzo proszę o wiadomości na PW.
Opublikowano 8 Lipca 201016 l siema właśnie się mi kończy robić rozrząd i wymieniają się wachacze na master sport - zobaczymy jak się będą sprawować
Opublikowano 9 Lipca 201016 l siema właśnie się mi kończy robić rozrząd i wymieniają się wahacze na master sport - zobaczymy jak się będą sprawować Fajne masz auto, że Ci sie wszystko samo robi
Opublikowano 9 Lipca 201016 l :siema: siema właśnie się mi kończy robić rozrząd i wymieniają się wahacze na master sport - zobaczymy jak się będą sprawować też bym tak chciał
Opublikowano 9 Lipca 201016 l heloł. Jakby robili konkurs na debila miesiąca to w tym przebiłbym murowanego faworyta Pitera :polew: Zostawiłem wczoraj portfel z dokumentami na fotelu pasażera i nie chciało mi się po niego iść. Jakie było moje zdziwienie gdy dzisiaj rano zobaczyłem że przez przypadek zostawiłem na noc również otwartą na maxa szybe od strony kierowcy... :wallbash: Na szczęscie mieszkam w dzielnicy uczciwych ludzi i nic z autka nie zgineło a portfel jak leżał wczoraj tak i dziś... :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano 9 Lipca 201016 l http://www.audizine.com/forum/showthread.php/219358-From-A4-(B6)-to-RS4-(B7)/page1 :blink: