proton2 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Wygląda na włoską plastelinę, ale przy 16" nie będzie źle raczej.
DAWIDBORI Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 no mysle ze nie powinny sie rozleciec :gwizdanie:
GRYFI Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 obadajcie. od 1:30 robi się ciekawie- F1 się kryje
Arturoo Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Takich atrakcji to my Ci Gryfi nie zafundujemy na spocie w Jastrzębiu :gwizdanie:
GRYFI Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Takich atrakcji to my Ci Gryfi nie zafundujemy na spocie w Jastrzębiu :gwizdanie: nie?to jeszcze to muszę przemyśleć
DAWIDBORI Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 ale widze duzo komentarzy do tych felg:p i co poleci mi je ktos czy nie??
Arturoo Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2010 muszą się te fele Tobie podobać ,o gustach nie będziemy gadać bo wiesz jak to bywa ,grunt to ,że Ci pasują-mnie się spodobały moje i kupiłem,Tobie polecam zrobić tak samo [br]Dopisany: 24 Sierpień 2010, 01:17_________________________________________________ Pierwszy ? GRYFI jeszcze śpi ? :polew:
proton2 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Helou slawek juz nic Spoko. Byłem poza biurem i nie wziąłem fona.
piter220v Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Helou slawek juz nic Spoko. Byłem poza biurem i nie wziąłem fona. looz .. chcialem sie tylko dowiedziec czy w tych naszych pazdziochach da sie wylaczyc poduche airbaga pasazera... ale chyba lipa
siemian Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Helou slawek juz nic Spoko. Byłem poza biurem i nie wziąłem fona. looz .. chcialem sie tylko dowiedziec czy w tych naszych pazdziochach da sie wylaczyc poduche airbaga pasazera... ale chyba lipa woź ze sobą Vaga i wyłączaj. Piter była u mnie Twoja Kobieta z Twoją Latoroślą :decayed:
piter220v Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Helou slawek juz nic Spoko. Byłem poza biurem i nie wziąłem fona. looz .. chcialem sie tylko dowiedziec czy w tych naszych pazdziochach da sie wylaczyc poduche airbaga pasazera... ale chyba lipa woź ze sobą Vaga i wyłączaj. Piter była u mnie Twoja Kobieta z Twoją Latoroślą :decayed: no wiem sam ja tam wyslalem a vagiem nie chce mi sie tego wlaczac i wylaczac .. bezpieczniki bede wyciagal hyhyhy
Rekomendowane odpowiedzi