Baddy Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 tylko taką wielkosc bralem pod uwage! po cholere wieksza? tylko zawadza taki laptop, a jak bede chcial film ogladac to do TV podpinam i luzik :>
Arturoo Opublikowano 9 Września 2010 Autor Opublikowano 9 Września 2010 a jak bede chcial film ogladac to do TV podpinam i luzik :> Też tak robię i na płytkach zaoszczedzam na paliwko na spoty
proton2 Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 aloha co myslicie o lapkach sony vaio? warte ceny? jak sie ma sony z laptopami? Niezłe laptopy, fajne wzornictwo. Kolega z pracy ma, katuje go ostro i w sumie nic się z nim poważnego nie dzieje. Raz był w serwisie, ale to dość powszechna usterka akurat tego modelu była. Na gwarancji wymienili płytę główną, lapek po tygodniu był z powrotem z serwisu.
godzic Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 :hi: bry, właśnie wróciłem.... apropo laktopów swojego sprzedałem a teraz pod biurkiem stoją 4 rdzenie
bakuś Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 :hi: bry, właśnie wróciłem.... apropo laktopów swojego sprzedałem a teraz pod biurkiem stoją 4 rdzenie i co sie chwalisz?
H4mm3R Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 :hi: dziś mam fuchę jadę parę weselną wozić
Rekomendowane odpowiedzi