wojtekce Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 jeszcze dupny IC , suszarke AWX odpowiedni wirus do tego i staje z Igorem na kresce
Wihajster Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 jeszcze dupny IC , suszarke AWX odpowiedni wirus do tego i staje z Igorem na kresce
DAWIDBORI Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 no moze byc:] ale chyba dlugo by ten motorek nie pochodzil:]
slodki79 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Wojtek oby te dwa dodatkowe kuce Cię zbyt mocno nie rozpędzały i zawsze na środowe spoty zatrzymały :polew: :polew: :polew:
wojtekce Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Wojtek oby te dwa dodatkowe kuce Cię zbyt mocno nie rozpędzały i zawsze na środowe spoty zatrzymały :polew: :polew: :polew: spoko damy rade
DAWIDBORI Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 teraz juz przyjedzie bo musi sie przeciesz pochwalic nowa moca :polew: :kox:
xandmar Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 teraz juz przyjedzie bo musi sie przeciesz pochwalic nowa moca :polew: :kox: wszystko zależy od żony czy mu pozwoli :gwizdanie:
slodki79 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Asfalt będzie topnieć z dwóch przyczyn: 1 temperatura pod kołami 2 temperatura za wydechem :kox: :kox:
DAWIDBORI Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 hehe mam nadzieje ze nie bedzie topnial od oleju ktory bedzie ciekl z silnika
Wihajster Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 hehe mam nadzieje ze nie bedzie topnial od oleju ktory bedzie ciekl z silnika nie ma jak doświadczenia z autopsji
DAWIDBORI Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 jeszcze nikt nie zginał hehe wiec autopsji nie było [br]Dopisany: 29 Styczeń 2009, 22:10_________________________________________________xandmar a ty zyjesz czy tylko wegetujesz co z toba cie bie to juz wogole chyba zona nie wypuszcza nigdzie łańcuszek masz zbyt krótki zeby odejsc od zlewozmywaka bo rozmiar stópek masz idealny do tej pracy :polew:
porter Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 masz rację Dawid,ja Xandmara to jeszcze tylko przez mgłe pamiętam
proton2 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Ja już nie wiem czy go w ogóle poznam jak się pokaże :gwizdanie:
igor0111 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 xandmar napisał mi, że na piwko w Żorach skoczymy, podał nr tel- ja dzwonie i przed jakims kolesiem durnia z siebie robie, bo mu kazałem "xandmara" zawołąć to słuchawki. :polew: Jak to jest?? Jaki masz ten nr?? A co do kreski to obadamy w środe- jak nic nie urwę to sie pojawie. Dla zainteresowanych to pokazałem juz kolesiowi z A4 2.8 Quattro jak sie zbieram ze światełek :>
Wihajster Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Dla zainteresowanych to pokazałem juz kolesiowi z A4 2.8 Quattro jak sie zbieram ze światełek :> dobra robota.... co tu taka cisza..... :gwizdanie:
xandmar Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 xandmar napisał mi, że na piwko w Żorach skoczymy, podał nr tel- ja dzwonie i przed jakims kolesiem durnia z siebie robie, bo mu kazałem "xandmara" zawołąć to słuchawki. :polew: Jak to jest?? Jaki masz ten nr?? A co do kreski to obadamy w środe- jak nic nie urwę to sie pojawie. Dla zainteresowanych to pokazałem juz kolesiowi z A4 2.8 Quattro jak sie zbieram ze światełek :> igor pisałem drugi raz nr telefonu i cisza :gwizdanie: teraz to i tak musztarda po obiedzie bo jestem od poniedziałku do piątku w Słubicach ale co się odwlecze to nie uciecze [br]Dopisany: 31 Styczeń 2009, 11:42_________________________________________________ masz rację Dawid,ja Xandmara to jeszcze tylko przez mgłe pamiętam jeszcze nikt nie zginał hehe wiec autopsji nie było [br]Dopisany: 29 Styczeń 2009, 22:10_________________________________________________xandmar a ty zyjesz czy tylko wegetujesz co z toba cie bie to juz wogole chyba zona nie wypuszcza nigdzie łańcuszek masz zbyt krótki zeby odejsc od zlewozmywaka bo rozmiar stópek masz idealny do tej pracy :polew: Ja już nie wiem czy go w ogóle poznam jak się pokaże :gwizdanie: mogę wam przesłąć moje zdjęcie na tapetę do telefonu a tak poważnie to wszystko przez zmianę pracy ale nie ma tego złego, odwiedzam przez to inne spotujące regiony nie mogę się doczekać kiedy czas mi pozwoli aby zawitać do Bielska,
proton2 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 co tu taka cisza..... :gwizdanie: Się wszyscy wygadali na spocie to teraz cisza mogę wam przesłąć moje zdjęcie na tapetę do telefonu a tak poważnie to wszystko przez zmianę pracy ale nie ma tego złego, odwiedzam przez to inne spotujące regiony nie mogę się doczekać kiedy czas mi pozwoli aby zawitać do Bielska, Daj chociaż znać jak jesteś gdzieś na miejscu to Ci chociaż ten magnes podrzucę.
wojtekce Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 musi ktoś wprowadzic jakąkolwiek zmiane w swojej niuni a od razu posypią się komentarze
Rekomendowane odpowiedzi