GRYFI Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 spodziewałby się ktoś? 100 km różnicy w mocy a taka niewielka na drodze:
Andrzej88 Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Cóż... praktycznie idą równo, BMW nadrabia RWD które zawsze będzie lepsze przy wyższych prędkościach niż quattro.
siemian Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Jedzie facet drogą. Tą samą drogą jedzie kobieta tyle, że w przeciwnym kierunku. Kiedy mają już się mijać facet krzyczy przez okno: j**ana gruba krowa! Babka odwraca się i krzyczy: Pieprzony głupi ku**s! Po czym jej samochód uderza w ogromną krowę, samochód się rozwalił a kobieta zmarła. Jaki z tego morał? Gdyby tylko kobiety umiały słuchać...
GRYFI Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Jedzie facet drogą. Tą samą drogą jedzie kobieta tyle, że w przeciwnym kierunku. Kiedy mają już się mijać facet krzyczy przez okno: j**ana gruba krowa! Babka odwraca się i krzyczy: Pieprzony głupi ku...s! Po czym jej samochód uderza w ogromną krowę, samochód się rozwalił a kobieta zmarła. Jaki z tego morał? Gdyby tylko kobiety umiały słuchać... :polew: :polew:
godzic Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 za kolegą ostatnio chyba stałem w Bestwinie na światłach wahadłowych, b6 klubowe rameczki
piter220v Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 czolem z ranca ... gryfi a co w wyrazowie ? ja pewnie bede leczyl kaca bakus .. tak powiedzial ze 90% rzeczy stamtad jest dostepnych ceny takie jak widzisz .. najwyzej daj znac co chcesz to pare zł moze zejdzie
POPO Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 siema może uda mi się dzisiaj dotrzeć na spota siemiana nie będzie to postaram się wpaść
GRYFI Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 czolem z ranca ... gryfi a co w wyrazowie ? ja pewnie bede leczyl kaca bakus .. tak powiedzial ze 90% rzeczy stamtad jest dostepnych ceny takie jak widzisz .. najwyzej daj znac co chcesz to pare zł moze zejdzie zlocik VAG -tor za darmo itd[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 10:59_________________________________________________dzisiaj na spocie mają być 3 nowe osoby podobno- a tu taka pogoda.
KFX Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 a ja także nowy - niebawem też zawitam do Was
proton2 Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Elo Pogoda pod psem dzisiaj Do tego koło 17-tej ma najmocniej padać Może dziś spot na Macu ??
wojtekce Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 a ja także nowy - niebawem też zawitam do Was zapraszamy
POPO Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 pany znajomy ma dosprzedania fajną ibizę, znam to auto dobrze jak co to walić na PW http://moto.allegro.pl/seat-ibiza-cupra-sport-194-km-okazja-i1248430153.html
GRYFI Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Elo Pogoda pod psem dzisiaj Do tego koło 17-tej ma najmocniej padać Może dziś spot na Macu ?? przecież w nałężu jest dach nad głową
siemian Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 dzisiaj na spocie mają być 3 nowe osoby podobno- a tu taka pogoda. no to 3 flaszki będą :kox: Poinformował ktoś "świeżych" że na pierwszy spot przywozi się flaszke zimniutkiej finki i pucuje się fure Siemianowi?? :decayed: Elo Pogoda pod psem dzisiaj Do tego koło 17-tej ma najmocniej padać Może dziś spot na Macu ?? :shocked: :bicz: :bicz3: :bicz3: :bicz3: Elo Pogoda pod psem dzisiaj Do tego koło 17-tej ma najmocniej padać Może dziś spot na Macu ?? przecież w nałężu jest dach nad głową :good: :good: :good:
Rekomendowane odpowiedzi