davidoff82 Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Koledzy mam mały problem z ogrzewaniem, z racji że tem rano sięgają ok 8 stopni nagrzewnica się załącza, i wtedy pojawia się nieprzyjemny zapach z nawiewów, na pewno nie płynu chłodniczego ale przypomina jakąś stęchlizną a kumpel powiedział nawet że siuśki i chyba miał rację, problem nasila się podczas deszczu, ma ktoś pomysł czemy śmierdzi? Co robić? PS. Klima odgrzybiona, wnętrze ozonowane 3 m-ce temu.
pawelwor Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 filtr kabinowy wymieniony? Klima odgrzybiana pianka, czy bombą?
davidoff82 Opublikowano 13 Września 2009 Autor Opublikowano 13 Września 2009 filtr kabinowy wymieniony? Klima odgrzybiana pianka, czy bombą? kabinowy wymieniłem przy klimie, odgrzybiona pianką
Kolkov Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 gdzieś Ci się wilgoć zrobiła i śmierdzi. Spróbuj jeszcze raz pianką
davidoff82 Opublikowano 14 Września 2009 Autor Opublikowano 14 Września 2009 gdzieś Ci się wilgoć zrobiła i śmierdzi. Spróbuj jeszcze raz pianką a mogą być przyczyną zapchane odpływy? dawno ich nie czysciłem ale woda nie stoi w podszybiu...
Kolkov Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 jak nie stoi woda w podszybiu to masz drożne odpływy, przynajmniej te...
Rekomendowane odpowiedzi