aju Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Witam Chcę przeciągnąć kabel do wzmacniaczy od aku do środka kabiny, dalej drogę mam już opracowaną. Zanim zacznę sam kombinować z miejscem przeciągnięcia chętnie dowem się jak WY to robiliście bo po co odkrywać amerykę dwa razy Zdjęcia też mile widziane. Przy okazji chcę przeciągnąć kabel do zasilania CB radia i zastanawia mnie jaką ramkę dwu bezpiecznikową wybrać.
wojtekce Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_podlaczenie_kabli_pod_wzmacniacz-t17809.0.html :gwizdanie:
aju Opublikowano 13 Września 2009 Autor Opublikowano 13 Września 2009 ale nie chcę tego ciągnąć przez komp a z drugiej strony, pod schowek, podobnie robiłem w pasacie b5fl ale w audi nie widzę tej wolnej uszczelki co w passacie
sebo| Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Robil ktos inna koncepcja niz pokazana w tym poscie????
KANAL Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Dlaczego nei chcesz przez komp skoro to miejsce jest specjalnie pod to.... kazdy elektromechanik tamtedy ciagnie kabel do srodka. Wlasnie wczoraj zakladalem skrzyneczke basowa i 'specjaliscie' zajelo to moze 5minut, calosc montazu, z podlaczeniem radia, przeciagnieciem przewodow, podlczeniem skrzynki, masy, przykreceniem skrzynki do podlogi, zlozeniem wszystkeigo zajela 40minut
Bulczas Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Ja mam przeciagniety kabel tam obok komputera jest tak uszczelka i wychodzi tak samo jak kabel przeciagniety przez kompa
fiszmenbrzeg Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Siemka Jeśli masz klime, to pociągnij od lewej strony, pod filtrem pyłkowym będziesz widział tam gumę(o ile się nie mylę to jakaś rurka tam wchodzi właśnie od klimy) i ja se właśnie tamtędy puściłem bez żadnych problemów, tylko musisz od środka (kabiny) wcisnąć łapę (nie musisz nic rozkręcać) i wyczuć kabel, i po sprawie.Powodzenia
aju Opublikowano 3 Października 2009 Autor Opublikowano 3 Października 2009 koledzy już poradziłem, http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_przeciagniecie_kabla_do_kabiny_montaz_cb_radia-t96379.0.html
Rekomendowane odpowiedzi