pepek504 Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 WITAM OD PARU DNI JESTEM POSIADACZEM A4 S -LINE 2005R KUPILE JE POKRADZIERZOWE I BRAKUJE PARU ELEMETOW W TYM STEOWNIKA SILNIKA , PROZIBA MOJA JEST CZY KTOS MOZE MI POMUC W UZYSKANIU NR SERYJNIEGO TEGO STEROWNIKA NR VIN WAUZZZ8E06A129423 Z GORY DZIEKUJE duże litery oznaczaja krzyk !!!!! na forum piszemy z małych liter !
macieek Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Kupiles je pokradzieżowe? hmm jak to możliwe? Jakas aukcja policyjna czy wlasciciel ktoremu zwrócono samochod zdecydowal sie na sprzedaż
pepek504 Opublikowano 13 Września 2009 Autor Opublikowano 13 Września 2009 z Niemiec taka sprowadzilem, bez sterownika i jeszcze pare rzeczu brakuje .
szogun0 Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 No to będziesz miał problem. Bo jak kupisz używane ECU, to i tak do ASO trzeba pewnie będzie się udać. PIN-u ci nie podadzą. Albo dobry elektronik, ale to też tanie nie będzie, bo ciężko będzie z licznika PIN wydobyć.
rav Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Witam KTOS MOZE MI POMUC W UZYSKANIU NR SERYJNIEGO TEGO STEROWNIKA NR VIN WAUZZZ8E06A129423 Z GORY DZIEKUJE Oczywiście, że może Na schemacie element nr 8 :arrow2: Sterownik silnika - schemat ___________________ Pozdrawiam Rafał
Rekomendowane odpowiedzi