Vendeur Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Ale w oryginale, to przecież tylne głośniki powinny być pod jakimś wzmacniaczem, wtedy mógłbyś wszystko puścić z C1; jeśli nie masz wzmacniacza na tył, to może jakiś dołóż? Weź pod uwagę, że jeśli podłączysz fronty do frontów w C1, oraz tylne do kostki B, to radio całość będzie widziało tylko jako fronty (w B masz wszak tylko na przednie wyjście), nie będzie odróżnienia, nie będzie działał FAD.
MATADORO Opublikowano 20 Września 2009 Autor Opublikowano 20 Września 2009 Mam wzmacniacz 4x50RMS 2 Ohmowe Alpine MRP-F250 z tego wzmacniacza chce zaśilić 2 przednie głośniki oraz mostek na skrzynie,ten wzmacniacz wpiąć w gniazdo C1,w tym momencie mam wolne gniazdo B 2x27RMS (czy coś takiego,które w orginale zasila przód) i chcialbym je wykorzystać na tylne głośniki. Czy jest możliwość zmiany ustawień VAG-em w radiu,tak zeby z gniazda B był sygnał oraz C1 (przód i tył)?
Vendeur Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Jeśli jednak byś wrócił do pomysłu z wymianą suba, to możnaby załatwić głośnik od systemu BOSE z B5.
MATADORO Opublikowano 27 Września 2009 Autor Opublikowano 27 Września 2009 Nie,zostaje przy nowej instalacji [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2009, 23:19_________________________________________________ Mam wzmacniacz 4x50RMS 2 Ohmowe Alpine MRP-F250 z tego wzmacniacza chce zaśilić 2 przednie głośniki oraz mostek na skrzynie,ten wzmacniacz wpiąć w gniazdo C1,w tym momencie mam wolne gniazdo B 2x27RMS (czy coś takiego,które w orginale zasila przód) i chcialbym je wykorzystać na tylne głośniki. Czy jest możliwość zmiany ustawień VAG-em w radiu,tak zeby z gniazda B był sygnał oraz C1 (przód i tył)? Nikt nie pomoże,nie wie czy jest to mozliwe??
stempel72 Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 MATADORO to jest możliwe. A temu co podłącza chinch pod wyjście głośnikowe to gratuluję, wiem że tak można ale to amatorka. Gdzieś tu jest post rns-e od a do z i tam masz rozrysowaną kostkę od navi i wzmaka. Jak to Ci nie pomoże to pisz na PW. Odnośnie kodowania, to nie do końca jeszcze spr. ale trzeba by pokombinować dobrym vcds.
Rekomendowane odpowiedzi