MATADORO Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 WITAM. Jak w temacie,gdzie trzeba sie wpiąć zeby uzyskac sygnał na subwoofer?Pomocy szukam i szukam i nie mogę znaleźć ;(
stempel72 Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Daj fotkę tego cuda od strony podłączeń. Spoko damy rade
MATADORO Opublikowano 19 Września 2009 Autor Opublikowano 19 Września 2009 To "cudo" to Audi Symphony2.Zastanawiam mnie czy jest mozliwość uzyskania sygnału równoczesnie z wyjść liniowych czyli tych 4 kanałów z gniazda C1 i koncówki mocy w radiu czyli gniazda B ? To znaczy,chce wykorzystać jakby 6 kanaów,choć tak nawrawde są tylko 4 kanały. Prosze o pomoc
DeeJay_Kill Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Tak, jest taka możliwość. Kostki mini iso (żółta) są opisane na forum, wystarczy zerknąć. Do tych kostek podłączasz sobie wzmacniacz, a do wyjścia głośnikowego - wejścia wysokopoziomowe.
Mariusz65 Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 WITAM. Jak w temacie,gdzie trzeba sie wpiąć zeby uzyskac sygnał na subwoofer?Pomocy szukam i szukam i nie mogę znaleźć ;( Musisz kupić coś takiego: http://www.allegro.pl/item748913808_audi_a3_a4_a6_a8_modul_tylne_glosniki_sub.html Wpinasz to między radio i połączenie w aucie i grają Ci tylne głośniki oraz subwoofer! Też nad tym główkowałem pół roku temu a tego sprzedającego mogę polecić! Pozdrawiam Mariusz
MATADORO Opublikowano 23 Września 2009 Autor Opublikowano 23 Września 2009 WITAM. Jak w temacie,gdzie trzeba sie wpiąć zeby uzyskac sygnał na subwoofer?Pomocy szukam i szukam i nie mogę znaleźć ;( Musisz kupić coś takiego: http://www.allegro.pl/item748913808_audi_a3_a4_a6_a8_modul_tylne_glosniki_sub.html Wpinasz to między radio i połączenie w aucie i grają Ci tylne głośniki oraz subwoofer! Też nad tym główkowałem pół roku temu a tego sprzedającego mogę polecić! Pozdrawiam Mariusz Super sprawa ale nie dla mnie,ja zostaje przy ori radiu.Mimo wszystko dzieki koledze za fatyge.
Rekomendowane odpowiedzi