audia4s4 Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 tomaszust, no tak masz racje tylko ja nie miałem okazji kupic garazu a tera dom koncze to juz mi nie potrzebny
Baltazar Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 chciałem zamieścić statystyki ale widze kolega juz to zrobił, ja osobiscie trzymam swoje autko w garażu, AC również sie przyda bo wiadomo, jak już sobie ktoś nasze autko upatrzy to nic nam nie pomoże i tak prędzej czy później zwiną ;/
BarthPL Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 A moja stoi pod budynkiem policji, gdzie pilnuje jej 24H kamera policyjna :biggrin: Ale mimo wszystko od czasu do czasu zerkam przez okienko :biggrin:
Kurczak050 Opublikowano 12 Maja 2007 Opublikowano 12 Maja 2007 Ja wcześniej miałem Daewoo Nexia, co prawda poważnie przerabiana ale to dalej Daewoo.Po 2 próbach odprowadzenia jej z pod bloku dla świętego spokoju wstawiłem na parking i tam też stała do samego końca.Po zakupie A4 od razu Autocasco, alarm z górnej półki, sys. identyfikacji kierowcy i obowiązkowo parking.Za to mój znajomy ma A4 B5 1.8 Quattro wypasioną wersje i bez skrupułów trzyma pod blokiem.Ja wybrałem spokojny sen...
Rekomendowane odpowiedzi