Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Moduł haka w wersji z fisem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

]Słuchajcie kupiłem ori hak(Westfalia) do swojej ślicznotki przystąpiłem do montażu i tu problem????????? mój mechanik mi powiedział że brakuje mi modułu ponieważ mam auto jak on to powiedział "na kanach" i to jest prawda bo zawsze mi wyskakuje na FISie info że mi padła któraś żarówka . I właśnie tu powstaje moje pytanie, jak podłączyć te kable od haka do modułu -bo przecież nie mam kostki. A drugie pytanie jak znaleźć odpowiedni moduł bo są różne o różnych numerach i nie wiem który numer będzie pasował żeby nie powalić kompa.

Opublikowano

Do Twojego auta oryginalny hak nie jest od Westfalli, tylko od AL-KO Kober. Wiem bo taki sam zakladalem w Kwietniu. Od Westfali byl do A4 B5. A co do modulu, to mozna kupic zamiennik. Ja mam zamiennik zrobiony na slowacji- P&P z dokladna instrukcja. Reczywiscie trzeba sie wpiac w CANa pod kierownica. Jakbys chcial ori to jeszcze bedziesz musial kupic wiazke ( pewnie ASO, bo trudno sie spodziewac, ze zlapiesz to na Allegro. Swego czasu jak pytalem to modul z wiazka 1700 PLN :shocked:

Pozdrawiam