fotograf87 Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 http://allegro.pl/item734595701_fabrycznie_nowy_alternator_bosch_14v_180a_vw_audi.html chce kupic mocniejszy alternator... sprawa wyglada tak, ze zamonottowałem sprzęt audio bardzo dużej mocy.. potrzebuje czasami "troszke" wiecej prądu.... czy zamontowanie większego alternatora nie uszkodzi mi elektroniki w samochodzie i czy ten z aukcji bedzie do mnie pasował ?
rav Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Na zdjęciach w aukcji widać numer alternatora z katalogu VAG Podaj na PW VIN to sprawdzę w ETKA czy będzie pasował. Ten alternator z aukcji ma 180A to chyba za dużo jak na A4 Do Twojego auta alternator powinien nieć około 140A - 150A
Wihajster Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Na zdjęciach w aukcji widać numer alternatora z katalogu VAG Podaj na PW VIN to sprawdzę w ETKA czy będzie pasował. Ten alternator z aukcji ma 180A to chyba za dużo jak na A4 Do Twojego auta alternator powinien nieć około 140A - 150A poterdzam za duży amperaż
Rekomendowane odpowiedzi