Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] OOOO A4 Nowka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:cwaniak1:

Opublikowano

ktoś tu coś napomniał o S zderzaku :naughty: czy to info tylko do jednego użytkownika? :)

Opublikowano
  • Autor

napomniał napomniał ale nie wsyztsko na raz :P zderzak akurat nie jest priorytetem dla mnie choć naprawde nadaje wygląd aucie. Najpierw doprowadze autko do igiełki pod względem technicznym ,w miedzy czasie ksenon, później zbieram na felgi 17 no i gleba musi tez jakaś być, pozniej dopiero zderzaczek,a no i bym zapomniał, grill ,podłokietnik :)

a i jeszcze moze mi sie uda w całkiem niedługiom czasie włożyc czipsa, bo mam znajomego tutaj na miejscu który robi to i nikt nie narzeka, wsyzscy chwala :)

Opublikowano

tak zwanego gotowca?

Ja o zderzaku mówiłem dla siebie :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Aaa no to do Karola wal ale to chyba nawet ktoś na forum miał do sprzedania ;>

MAm dwie osoby co do czipa ale musze pomyśleć jeszcze troche na kogo sie zdecydować :) Nie wiem w sumie dokładnie jak oni to robia bo sie nie znam zbytnio na tych sprawach.

Opublikowano

choć naprawde nadaje wygląd aucie.

:polew: :polew: :polew:

Sory za OT[br]Dopisany: 23 Październik 2009, 20:00_________________________________________________auto :) autu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

qTHO0.jpg

Ciągle zastanawiam sie jakie kupic xenony ;> 4300 czy 6000.

Wymieniłem przegub ale nadal mi coś puka i to coraz bardziej, w poniedziąłek pojade do mechanika zeby ocenił co to może być :(

Opublikowano

Bierz 5000k :)

Chyba powinieneś przykręcić osłonę. Przynajmniej na zdjęciu wygląda na odkręconą.

Opublikowano
  • Autor

W sumie nigdy nie widziałem na żywo jak wygląda 5000

No masz racje odstaje troche osłona, jak oddam do mechanika to powiem zeby mi to zrobił przy okazji :)

Opublikowano

W sumie nigdy nie widziałem na żywo jak wygląda 5000

No masz racje odstaje troche osłona, jak oddam do mechanika to powiem zeby mi to zrobił przy okazji :)

Swieci idealnie na bialo.... przy przyspieszaniu, hamowaniu wpada w niebieski... ja mam 5000K, w e36 6000K jesli choc troche zalezy Ci na lansie kup 6000, na asfalcie prawie wogole nie ma roznicy a na lampie widac golym okiem ze masz ksenon (mowa o 6000K), przy 5000K tak jak wspomnialem jest idealnie bialo.

Opublikowano
Swieci idealnie na bialo.... przy przyspieszaniu, hamowaniu wpada w niebieski...

nie wiedzialem ze przy zmianie predkosci xenon zmienia barwe swiecenia :decayed:

Opublikowano
Swieci idealnie na bialo.... przy przyspieszaniu, hamowaniu wpada w niebieski...

nie wiedzialem ze przy zmianie predkosci xenon zmienia barwe swiecenia :decayed:

chinskie zestawy tak maja :kox:

a przy redukcji robi sie delikatnie rozowy :polew:

Opublikowano

Hmm, a ja mam wrażenie, że w czasie hamowania albo przyśpieszania lampa drży i dlatego jest niebieska poświata. Tyle, że ja mam samą soczewkę.

Opublikowano
  • Autor

pod każdym kątem maja inny kolor haha xD

Chińskie naljepsze! :decayed:[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 12:08_________________________________________________Nooo to dzisiaj miałem pierwszą kontrole (ze ściemnionymi szybami) ,na szczęscie nie zauwarzyli albo po prostu zlali na to. Gorzej było jak doszło do pytania, Ma pan trójkąt, gaśnice i apteczke? Udałem głupka i poszedłem szukac w bagażniku, niestety.. znalazłem tylko trójkąt hehe.. ale młodzi byli to coś tam powkręcałem xD

Jak troche uda mi sie zaoszczędzić to w tym miesiącu kupuje xenony 6000. A jutro kolejna wymiana przegubu, mam nadzieje że tym razem trafna :)

Opublikowano

A może chcieli zobaczyć co masz w bagażniku i dlatego chcieli zobaczyć trójkąt, gaśnicę i apteczkę.

Swoją drogą apteczka nie jest obowiązkowa.

Opublikowano
  • Autor

To po co ja chcieli mogli powiedziec sam trójkat :P w ogóle capneli mnie dopiero pod domem, jak juz zaparkowałem. Ale w sumie najszybsza kontrola jaka miałem xD

Opublikowano

To po co ja chcieli mogli powiedziec sam trójkat :P w ogóle capneli mnie dopiero pod domem, jak juz zaparkowałem. Ale w sumie najszybsza kontrola jaka miałem xD

Gaśnicę też powinieneś mieć.

Gdzieś słyszałem coś takiego, że policjant nie ma prawa sam otworzyć bagażnika i jeśli chce zobaczyć co tam jest to pyta o trójkąt. Ile w tym prawdy to nie wiem. Wiem za to, że prawie wszyscy trzymają trójkąt w bagażniku.

Opublikowano
  • Autor

no wiem ja też:P Powiedzieli mi żebym kupił gaśnice i sie pożegnali xD [br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 22:27_________________________________________________Nooo w końcu już mi nic nie puka przy skrecie :)

Ale mam inną niepokojąca sprawe przy hamowaniu (przy przyspieszaniu tez ale mniej bo bardziej silnik słychać) dochodzą opdgłosy z baku takie chluśniecia jakby, dosyć głośno wiec napewno tak być nie powinno, wie ktoś co to może być? :blink:

Opublikowano
Ale mam inną niepokojąca sprawe przy hamowaniu (przy przyspieszaniu tez ale mniej bo bardziej silnik słychać) dochodzą opdgłosy z baku takie chluśniecia jakby, dosyć głośno wiec napewno tak być nie powinno, wie ktoś co to może być? :blink:

pewnie masz dużo paliwa w baku? jak trochę wyjeździsz to przestanie :wink4: mam to samo, ale jakoś się tym nie przejmuję

Opublikowano
  • Autor

No ja mam prawie zawsze do pełna bo pracuje na stacji gdzie jest tylko diesel hehe :P ALe przestaje to słyszeć dopiero jak jest mniej wiecej na połowie i wkurza mnie ten dźwiek w ibizie tak nie było ;p