Mariusz65 Opublikowano 24 Września 2009 Autor Opublikowano 24 Września 2009 Zakładając ten wątek chciałem poznać opinie o markowych paliwach poszczególnych sieci. Widzę, że jak zwykle opinie są podzielone i każdy preferuje swoją ulubioną sieć Myślę jednak, że powinniśmy oddzielić pojedyncze wpadki i incydenty! Wszędzie mogą się zdarzyć czarne owce. Trafiając na taką podejrzaną stację która fałszuje paliwo można się zrazić raz na zawsze do sieci, którą ona reprezentuje. Nie zawsze musi to być opinia sprawiedliwa dla wszystkich stacji. Dlatego wydaje mi się, że bardziej miarodajne są opinie osób które korzystają z danej marki paliwa w dłuższym okresie czasu. A tak na marginesie - ciekawe jakie znaczenie dla naszej (myślę o męskiej części kierowców) sympatii do danej stacji ma uroda pań kasjerek... W mojej okolicy na BP są ładniejsze niż w Orlenie, a jak jest u Was?
sokolnh Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 i tak przeciez wiekszosc stacji w polsce zaopatruje orlen ja tankuje na Neste bo mam to samo paliwo co na shellach, bp i orlenach za mniejszą kwote
karbonek Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Są chyba 2 dystrybutorzy, Orlen i coś jeszcze mogę dopytać u kolegów Dystrybutorzy też czasem walą na paliwie ale nie do takiego stopnia że kontroli w cysternie nie przejdzie, jak wlewają do zbiorników na stacji to już stacja robi lub nie robi domieszek...
Rafaell Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 ja ostatnie 3 tankowania leje orlenowską vervę, i powiem wam że w porównaniu do zwykłej ropki na orlenie spalanie spadło mi o ok 0,5l/100km
taktuś Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 ja tankuje na Neste to zabajerzyć i puścić oczko możesz do... dystrybutora ewentualnie możesz sobie pomachać szlauchem w Olsztynie na BP są takie laseczki, że patrząc na nie przy płaceniu zawsze zapominam pinu
Cristoforo Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 na mojej stacji jest taka zołza że jak mi spojrzy w oczy to popuszczam zdystrybutora
Rekomendowane odpowiedzi