anhelito Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 witam mam wielki problem z moim autkiem i może ktoś z Was pomoże mi postawić jakąś diagnoze plizzzz http://rtnet.pl/vaglog/lutomscy_2225.html dzięki
spanky Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 a w czym jest problem bo tu nic zlego nie widac oprocz delikatnie przycinajacych sie kierownic w turbo.... a gdzie reszta logow ?
przemik Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 No wlasnie.... na czym ten wielki problem polega ?
anhelito Opublikowano 24 Września 2009 Autor Opublikowano 24 Września 2009 problem ten polega na szarpaniu , dławieniu się w czasie intensywnego obciążenia czyli pedał w podłogę a on dławi się już wielu machaników oglądało go i każdy sugeruje coś zupełnie innego dlatego też proszę o pomoc dzieje się to tylko na biegach od 3 poprzez 6 dzięki za jakąś podpowiedź
spanky Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 już wielu machaników oglądało go i każdy sugeruje coś zupełnie innego a co takiego sugeruja ... ? i czy cos robili w sprawie tego narywania/szarpania ?
przemik Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 już wielu machaników oglądało go i każdy sugeruje coś zupełnie innego a co takiego sugeruja ... ? i czy cos robili w sprawie tego narywania/szarpania ? No i kiedy zobaczymy KOMPLET logów...
letallec Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 Wrzuc wszystkie wymagane logi. Z tego co załączyłeś niewiele da się wywnioskować
anhelito Opublikowano 24 Września 2009 Autor Opublikowano 24 Września 2009 zrobie dzisiaj napewno i opisze co robili a może mi ktos powiedzieć co jeszcze logować??? które bloki?
spanky Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 zrobie dzisiaj napewno i opisze co robili a może mi ktos powiedzieć co jeszcze logować??? które bloki? a to nie przypadkiem Ty miales dzisiaj do mnie dzwonic ??? ... [pisales PW/SMS z forum Passata ] co masz zrobic jest tutaj : http://www.a4-klub.pl/smf/tdi_diagnostyka_aktualizacja_30_vii_2008-t18478.0.html
anhelito Opublikowano 26 Września 2009 Autor Opublikowano 26 Września 2009 spanky możesz wstawic moje logi? dzięki
spanky Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 spanky możesz wstawic moje logi? dzięki wieczorem wysle to wstawisz ,,, jest ich sporo ...
Rekomendowane odpowiedzi