krg1 Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Witam Jak w temacie co mi zrobia jak mnie zatrzymia i niebede mial dowodu rejestracyjnego i świstka z pzu, że auto ubezpieczone ale zamiast tego pokaże karte pojazdu. Wogole to jakis czas temu zgubilem dowód a w srodku mialem swistek z pzu, co teraz powinnienem zrobic i jakie koszta ?? Pozdrawiam
Bieniek Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Mandat za brak dokumentu.Za kazdy po 50zl.
antonio Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 co teraz powinnienem zrobic?? pojechac do PZU i do wydziału komuniacji w celu wyrobienia dokumentów w wydziale komunikacji zapłacisz chyba za te naklejki które się nakleja na rejestracje i w dowód no i oczywiście za dowód a PZU to nie wiem czy kasują za wystawienie kwitka o posiadanej u nich polisie na auto
krg1 Opublikowano 25 Września 2009 Autor Opublikowano 25 Września 2009 oki, raczej na lawet nie beda mnie chcieli sciagac, jak bede mial karte pojazdu i swistek z pzu?
antonio Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 ale wyrobienie dowodu przecież załatwisz od ręki
grippen Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 ale wyrobienie dowodu przecież załatwisz od ręki dostanie tylko tymczasowy, a co do polisy to kumpel robi w PZU i mówi że bez problemu wydadzą tak jakby odpis zaświadczenie
Rekomendowane odpowiedzi