Madas Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Holenderki poza zasięgiem absolutnie widać w perwszych 2 setach , ale i tak osiągnęły dużo awansując do półfinału a jutro objadą niemki
grzes1150 Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Co tu dużo gadać... Holenderki miały lepszy dzień Ale jutro Brązowy Medal będzie Nasz
akjam Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Holenderki idą chyba na mistrza... Dla Naszych pośladków to i tak wielki sukces ale nie ukrywajmy, że każdy liczył dziś na wygraną szczególnie po 3 secie... :gwizdanie:
hornet Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Szkoda że nasze dziewczyny dzisiaj słabo grały ale Holenderki widać w formie. Jeden przebłysk w 3 secie ale to za mało. Tak czy siak swoje na tych mistrzostwach osiągnęły.
domjenick Opublikowano 3 Października 2009 Autor Opublikowano 3 Października 2009 ...po prostu Holenderki byly lepsze dzisiaj...
akjam Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 ...po prostu Holenderki byly lepsze dzisiaj... Nie tylko dzisiaj...
jacekm Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Stawiałem przed mistrzostwami na Holenderki i nadal myślę, ze wygrają z Włoszkami w finale. Graja nadzwyczajnie. "Nasze" dziewczyny będą miały brąz. Co do dzisiejszego meczu to całe szczęście, że nie mogłem oglądać . Mimo wszystko gratuluje 3 i nawet 4 seta
fayera Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Italii - 22:20. Meczbol dla Włoch po ataku Aguero - 24:21. Mecz zakończony po ataku Piccinini 3:1. Włoszki awansowały do finału Mistrzostw Świata, w którym zmierzą się z Holenderkami! SPORT24.pl
endriuu Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Francesca dobra nie tylko w ataku:
endriuu Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 No to zaczynamy. wynik może być tylko jeden.
domjenick Opublikowano 4 Października 2009 Autor Opublikowano 4 Października 2009 na razie idzie dobrze...
Madas Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 jest no Krzyniek i niech będzie do końca
krzyniek Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 jest no Krzyniek i niech będzie do końca jestem za :>
domjenick Opublikowano 4 Października 2009 Autor Opublikowano 4 Października 2009 1-0...[br]Dopisany: 04 Październik 2009, 17:26_________________________________________________ostroznie z radoscia...jeeeeeeeeeest kurwwaaaaaa wygraaaamyyyy
endriuu Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 jeeeeeeeeeest kurwwaaaaaa wygraaaamyyyy nie wiem czy pośladki były by zachwycone twoim zachowaniem :gwizdanie: jak na razie niemry sie okrutnie gubią
krzyniek Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 jeeeeeeeeeest kurwwaaaaaa wygraaaamyyyy nie wiem czy pośladki były by zachwycone twoim zachowaniem :gwizdanie: dokładnie więcej kultury jak przystało na właścicieli ccco [br]Dopisany: 04 Październik 2009, 17:48_________________________________________________ :oklaski: :>
domjenick Opublikowano 4 Października 2009 Autor Opublikowano 4 Października 2009 ...i nasze "poślady" maja brąz... :notworthy: :notworthy: :good: :good:
Rekomendowane odpowiedzi