spiidy Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Witam , z góry sory za nowy temat ale szukam i nie znalazłem tego co mnie interesuje. Mam taki smieszny problem radio odbiera mi tylko najmocniejsze fale czyli antena jest za słaba albo nie podłączona, znalazłem jeden kabel antenowy po lewej stronie nad schowkiem w bagażniku (sedan) drugi kabelek znalazłem pod kierownicą a trzeci nad schowkiem z przodu po odkręceniu go . Którędy biegnie ten kabel ? bo mam trzy ucięte końcówki i nie wiem oco chodzi , dodam ze radiem jest RNS-E które ktoś tu dołozył
cosh Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Kolego Mogę Ci podpowiedzieć, żebyś wszedł na allegro i poszukał podsufitek do swojego modelu. Tam na zdjęciach podsufitki od wewnątrz zobaczysz jak idą kable. Pozdrawiam
Musashi Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 nie masz przypadkiem w rns-e ustawionej opcji odbioru tylko lokalnych stacji?
spiidy Opublikowano 30 Września 2009 Autor Opublikowano 30 Września 2009 raczej nie bo raz stacje odbieram raz nie..
jacob12 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 masz uszkodzona antene a w zasadzie modul antenowy z tylu w samochodzie jesli zdejmiesz obudowe przy tylniej szybie to go zobaczysz zreszta patrz TU:http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_know_how_odnosnie_poprawy_odbioru_radia_w_a4_b6-t80807.0.html
Rekomendowane odpowiedzi