rastafaraj87 Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Witam mam problem z światełkami w bagażniku oraz z pompką centralnego zamka. Lampki raz świecą normalnie wszystko ok zapalają sie przy otwarciu bagażnika innego razu w ogole się nie zapalają jeszcze innego razu w ogóle nie gasną . Pompka centralnego zamka otwiera i zamyka 4drzwi ale tylko z klapy bagażnika tu przypuszczam ze wkładki w zamkach w drzwiach są walnięte. Do tegopompka strasznie długo chodzi ok 30 sek.. po otwarciu jak i po zamknięciu .sprawdzałem po dywanem ten węzyk co idzie nim powietrze do pompki, myślałem ze moze jest nieszczelny ale okazało się że tylko w jednym miejscu jest łączony ale nieszczelności czy przetarcia nie znalazłem. Nie wiem od czego zaczącz czytałem posty z o podobnej tematyce ale po kilku rożnych temtach mam wodę w głowie .
_Solar_ Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 prawdopodobnie pompka do wymiany.Jak masz możliwość to spróbuj na chwilę z kimś sie wymienić pompkami i bedziesz miał odpowiedz.Jeśli to nie będzie wina pompki to będziemy dalej szukac przyczyny
rastafaraj87 Opublikowano 27 Września 2009 Autor Opublikowano 27 Września 2009 raczej nie pompka bo jak przytknę palcem ten wąż co odchodzi od pompki to normalnie szybko się wyłącza . A co z tymi lampkami w bagażniku???
Rekomendowane odpowiedzi