Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADR] Problem z lampkami. w przedziale bagażowym + pompka centralnego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z światełkami w bagażniku oraz z pompką centralnego zamka. Lampki raz świecą normalnie wszystko ok zapalają sie przy otwarciu bagażnika innego razu w ogole się nie zapalają jeszcze innego razu w ogóle nie gasną . Pompka centralnego zamka otwiera i zamyka 4drzwi ale tylko z klapy bagażnika tu przypuszczam ze wkładki w zamkach w drzwiach są walnięte. Do tegopompka strasznie długo chodzi ok 30 sek.. po otwarciu jak i po zamknięciu .sprawdzałem po dywanem ten węzyk co idzie nim powietrze do pompki, myślałem ze moze jest nieszczelny ale okazało się że tylko w jednym miejscu jest łączony ale nieszczelności czy przetarcia nie znalazłem. Nie wiem od czego zaczącz czytałem posty z o podobnej tematyce ale po kilku rożnych temtach mam wodę w głowie .

Opublikowano

prawdopodobnie pompka do wymiany.Jak masz możliwość to spróbuj na chwilę z kimś sie wymienić pompkami i bedziesz miał odpowiedz.Jeśli to nie będzie wina pompki to będziemy dalej szukac przyczyny :wink4:

Opublikowano

raczej nie pompka bo jak przytknę palcem ten wąż co odchodzi od pompki to normalnie szybko się wyłącza . A co z tymi lampkami w bagażniku???