Puczek76 Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Witam,mam pytanko dotyczące zakupu klocków i tarcz.Co sądzicie o firmie "DELPHI".Za komplet wychodzi trochę ponad dwie stówki.Czy ma ktoś doświadczenie i jeżeli tak,to jakie.
mcm Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 używałem i nie narzekałem, ale teraz przerzuciłem się na ATE
Puczek76 Opublikowano 27 Września 2009 Autor Opublikowano 27 Września 2009 To dobra wiadomość,że można zaryzykować.ATE w komplecie kosztują dużo więcej,więc może kiedyś.Dzięki za info.
Dev Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Witam,mam pytanko dotyczące zakupu klocków i tarcz.Co sądzicie o firmie "DELPHI".Za komplet wychodzi trochę ponad dwie stówki.Czy ma ktoś doświadczenie i jeżeli tak,to jakie. niezbyt ciekawy zestaw pierwsze hamowanie ok ale jak sie rozgrzeja to robi sie padaczka
dudek_lu Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Zależy jak jeździsz i hamujesz. Tarcze jak tarcz, klocki jak klocki . Osobiści za tą samą cene założyłbym np. Remse czy Mikode.
elmo814 Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Witam,mam pytanko dotyczące zakupu klocków i tarcz.Co sądzicie o firmie "DELPHI".Za komplet wychodzi trochę ponad dwie stówki.Czy ma ktoś doświadczenie i jeżeli tak,to jakie. na przod ATE na tyl LUCAS, a tarcze zimmerman a jak nie to zestaw ferrodo + brembo
Puczek76 Opublikowano 28 Września 2009 Autor Opublikowano 28 Września 2009 Przyznam,że skupiałem się na brembo i ferodo,(tylko nie mogę znależć w zestawie),aż tu nagle delphi za rozsądną cenę.Przemyślę sprawę.[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 07:31_________________________________________________Dzięki wszystkim za sugestie,kupiłem klocki i tarcze BOSCHA.
Dev Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Przyznam,że skupiałem się na brembo i ferodo,(tylko nie mogę znależć w zestawie),aż tu nagle delphi za rozsądną cenę.Przemyślę sprawę.[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 07:31_________________________________________________Dzięki wszystkim za sugestie,kupiłem klocki i tarcze BOSCHA. i bardzo dobrze zrobiłeś :good: :good:
Narcyz 35 Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Witam,mam pytanko dotyczące zakupu klocków i tarcz.Co sądzicie o firmie "DELPHI".Za komplet wychodzi trochę ponad dwie stówki.Czy ma ktoś doświadczenie i jeżeli tak,to jakie. Tych klocków nie polecam , ja założyłem z tyłu a jak hamuję to paskudnie trzeszczą ( piszczą niewiem jak to nazwać ) tak jakby były porcelanowe . Na przód niedawno założyłem angielskie SBS i te są super , cisza jak w kościele. I teraz muszę wymienić znowu tył po 3 tyś. przejechanych.
Dev Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 SBS-y nie sa angielskimi klockami tylko szwedzkimi :>
Rekomendowane odpowiedzi