mexyk Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 WITAM, MAM PROBLEM Z AUTOMATYCZNA SKRZYNIA BIEGÓW W AUDI A4 AVANT,1997R 1,8T, PROBLEM POLEGA NA TYM ŻE KOMPUTER WYKRYŁ BŁĄD SKRZYNI,TA W SKUTEK TEGO ZOSTAŁA PRZEZ NIEGO PRZEŁĄCZONA NA TRYB TKZW AWARYJNY,CZYLI PRZECIĄGA NA PIERWSZYM BIEGU DO 3TYS OBROTÓW,POCZYM PRZEŁACZA NA KOLEJNE,Z TYM ŻE TYLKO DO CZWARTEGO BIEGU,I NIC PO ZA TYM,PO ZA TYM NA DESCE ROZDZIELCZEJ PODSWIETLONY ZOSTAŁ PASEK BIEGÓW NA CZERWONO,KASOWAŁEM TEN BŁĄD,WYKAZALO ŻE JEST TO CZUJNIK HAMULCA,WYMIENILEM,PO JAKIMS CZASIE JEDNAK ZNOWU POJAWIŁ SIE TEN SAM PROBLEM,NIE BYŁEM JUŻ NA DIAGNOZIE,NIE MAM POJĘCIA CO TO MOŻE BYĆ,MAM PYTANKO ,CZY MOŻNA SAMEMU JAKOŚ ZRESETOWAC KOMPUTER,BY TEN BŁĄD ZNIKNAŁ,CZY JEST TAKA MOŻLIWOŚC BEZ PODPIĘCIA PROGRAMU?PROSZE O ZORIENTOWANYCH O POMOC,POZDRAWIAM [mod]na forum piszemy małymi literami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/mod]
OLO_GDA Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 po pierwsze nie KRZYCZ NA NAS... po drugie bez VAGowania nikt Ci nie pomoże...
mexyk Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 mozesz mi powiedziec o co ci chodzi z tym wagowaniem kolego? , i z tym krzyczeniem?
Pawlo 2004 Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Duze litery na forum oznaczają ze krzyczysz VAGowanie znaczy podpięcie komputera i sprawdzenie skad ten błąd się bierze bo jakaś przyczyna musi byc
mexyk Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 achaaa :shocked:nie wiedziałem że jest taka akcja,sorki hehe.,dzięki za info
major80 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 witam mam pytanko czy poradziłeś sobie z tą usterką mam ten sam problem piłowanie na pierwszym biegu dotrzech tysi nie zapina piątki podświetlony cały pasek proszę o odp
Rekomendowane odpowiedzi