ogonek230 Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Witam znalazłem dużo tematów na ten temat, ale jednak mam troszkę inny problem. Mianowicie : Po nocy auto odpala idealnie lecz schody zaczynają sie kiedy przejadę nim ok. 4 km do szkoły i zgaszę, wskazówka temp. jest praktycznie w tym samym miejscu co przy wyjeździe. Za 3 max 4 godziny próbuje zapalić i muszę kręcić z 6 - 7 razy kluczykiem bo nie idzie zapalić. To wygląda tak jakby łapał już ale jednak gaśnie, dodanie gazu nic nie daje. :(. całkiem inaczej sytuacja wygląda jeśli zapalam z rana silnik jadę gdzieś dalej tak że silnik zagrzeje sie pod 75 - 80 stopni. Potem już nie ma znaczenia czy silnik jest znowu zimny czy dalej trzyma temperaturę. Samochód zapala bardzo dobrze. Czy Ktoś może wie w czym tkwi problem. Posiadam Audi A4 90 km - z 1995 :)
Wihajster Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 sprawdz błędy vagiem.Może G62 jest uszkodzony
CRC Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Miałem podobne problemy - VAG i wszystko się wyjaśniło ... Życzę żebyś też miał bezproblemową naprawę.
ogonek230 Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 Ok podjadę dzisiaj do znajomego i podepnę do kompa. A co było u Ciebie przyczyna ? G62 ?[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 12:11_________________________________________________Niestety komputer nic nie wykazał. Nie mam już pojęcia co to może być. Ma ktoś jakieś pomysły
Rekomendowane odpowiedzi