ghost1717 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Heh no to wykrakaliście z tym uważaniem... Dzisiaj w Koninie jakiemuś pajacowi z tira urwał sie resor.... moje jak i 4 sąsiednie auta lekko oberwały :gwizdanie: na szczescie skonczyło sie na rozwalonej płycie pod silnikiem , rozerwanej plecionce wydechu , i wyrwanym przewodzie hamulcowym Jutro ogledziny rzeczoznawcy w ASO, ja jestem ciekawy co powie mój ubezpeczyciel jak sie dowie ,że rura jest dostępna tylko z katalizatorem i kosztuje prawie 4 tys zł o reszcie gratów nie wspominam... Wiec koledzy uważajcie jak mocno opuszczacie na glebe auta... jak widać u nas na drodze można spotkać wszystko!! pozdro
Vandit Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Heh no to wykrakaliście z tym uważaniem... Dzisiaj w Koninie jakiemuś pajacowi z tira urwał sie resor.... moje jak i 4 sąsiednie auta lekko oberwały :gwizdanie: na szczescie skonczyło sie na rozwalonej płycie pod silnikiem , rozerwanej plecionce wydechu , i wyrwanym przewodzie hamulcowym Jutro ogledziny rzeczoznawcy w ASO, ja jestem ciekawy co powie mój ubezpeczyciel jak sie dowie ,że rura jest dostępna tylko z katalizatorem i kosztuje prawie 4 tys zł o reszcie gratów nie wspominam... Wiec koledzy uważajcie jak mocno opuszczacie na glebe auta... jak widać u nas na drodze można spotkać wszystko!! pozdro cale szczęście ze tylko tak się skończyło i nic ci nie jest ale i tak nie zrezygnuje z gleby
Adas Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Heh no to wykrakaliście z tym uważaniem... Dzisiaj w Koninie jakiemuś pajacowi z tira urwał sie resor.... moje jak i 4 sąsiednie auta lekko oberwały :gwizdanie: na szczescie skonczyło sie na rozwalonej płycie pod silnikiem , rozerwanej plecionce wydechu , i wyrwanym przewodzie hamulcowym Jutro ogledziny rzeczoznawcy w ASO, ja jestem ciekawy co powie mój ubezpeczyciel jak sie dowie ,że rura jest dostępna tylko z katalizatorem i kosztuje prawie 4 tys zł o reszcie gratów nie wspominam... Wiec koledzy uważajcie jak mocno opuszczacie na glebe auta... jak widać u nas na drodze można spotkać wszystko!! pozdro dobrze, że zdrowie nic nie ucierpiało a ubezpieczyciele są przygotowani na duże koszta, bez obaw
ghost1717 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 No no... wycena ERGO HESTII mi sie podoba Oby tylko ubezpieczyciel jej nie podważył zobaczymy co będzie dalej... a spoty Turdżikistańskie to isnieją jeszcze ?
Vandit Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 to może coś za tydzień? [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 15:08_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=200689.0
Adas Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 wszystko kwestia dogadania, zaproponujcie termin który Wam pasuje, przedyskutujemy [br]Dopisany: 25 Kwiecień 2011, 18:01_________________________________________________to który dzień pasuje ?
Vandit Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 chyba boją się odzywać :gwizdanie:
ghost1717 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 zaproponujcie jakis termin to coś sie wymyśli...
Adas Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 zaproponujcie jakis termin to coś sie wymyśli... o, obudził się od razu wiem, że 1 i 3 maj w godzinach dziennych Mi nie pasuje, resztę uzgodnijcie :gwizdanie:
Vandit Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 to robimy coś? adas sprzedajesz audi? łukasz znowu jesteś potrzebny z kompem, airbag skasować musze :gwizdanie:
Vandit Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 myślałem ze cls kupujesz a a4 mi sprzedajesz
Adas Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Opublikowano 1 Maja 2011 myślałem ze cls kupujesz a a4 mi sprzedajesz hyhy, dobre
Rekomendowane odpowiedzi