Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Audi concert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam radio concert co prawda niemam kodu ale staram go sie zdobyc ale po podlaczeniu radia pali sie safe i powino wcisnac sie dwa guziki tp i rds i powino sie pojawic wpisaywanie kodu czyli cztery cyferki niestety u mnie tak nie jestst caly czas pali sie safe co jest radio jest zakodowane na amen?? .z gory dziekuje za pomoc

Opublikowano

Czy oprócz SAFE palą się małe dwie kreseczki? Jeśli tak, to musisz poczekać godzinę na włączonym radiu aż znikną i wtedy będzie można wpisać kod.

Opublikowano

rozumiem, że wciskasz te przyciski razem i chwilkę czekasz... jeśli tak to może nie działa jeden z klawiszy, który trzeba wcisnąć, żeby wpisać kod...

Opublikowano

Sytuacja wygląda mi na taka, że masz zablokowane radio poprzez wpisanie dwa razy błędnego kodu. Ostatnio sam tak sobie zablokowałem radio bo nie pamiętałem kodu, wpisałem dwa razy błędny no i SAFE II się zapaliło, wtedy rzeczywiście te dwa klawisze umożliwiające załączenie wpisania kodu nie działają, procedura jest taka, że zostawiłem radio na 2 godziny włączone jak przyszedłem do auta radio było wyłączone, po włączeniu można było wpisać normalnie kod.

Radio miałeś wcześniej czy kupiłeś i zainstalowałeś zakodowane ? bo rozumiem jak nie masz kodu to chyba kupione niedawno, tak ?