Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b6 ALL] jaki rozstaw srub ? jakie felgi wybrac 18" czy 19"?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie ...czy ktos moglby mi powiedziec jaki jest rozstaw srub do kol w b6? i jakies porady bo zamierzam kupic jakies ladne aluski tylko nie wiem czy 19" wejda? czy moze wybrac 18"? i ewentualnie na co zwracac uwage? obenie mam 16" i chcialbym jakies wieksze...za wszelka pomoc dzieki

Opublikowano

Witam. Rozstaw śrub to 5x112. U siebie ma 17" 225/45, ale mam chęć zmienić na 18" 225/40. Myślę, że 19 będą za duże a co za tym idzie wysokość opony będzie za niska i strasznie będzie waliło w czasie jazdy po naszych drogach.

Opublikowano

19" wchodzą, ale to już jest lekki hardcore :naughty: masz obniżone zawieszenie? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

nie...zawieszenie jest standartowe na poczatek myslalem o felgach...potem z czasem zabiore sie za inne elemnty autka....a co myslicie o chromowanch felgach?

Opublikowano

no to Ci od razu powiem, że na 18" a tym bardziej 19" beż obniżonego zawiasu będzie do kitu... :wink4: chromom mówię nie :decayed:

Opublikowano

Ale że ykk-a tu jeszcze nie ma to szok :cool: a tu mowa o chromie . :) Chcesz 18 to musisz zawias dać niżej ponieważ będzie wóz drabiniasty. A z tym chromem no cóż skoro Tobie się podoba :hi: a masz cos w chromie jeszcze w tej b6 ? i jaki kolor masz samochodu ? Pamiętaj rozstaw śrub 5x112 , Et do 35 do 45 osadzenie felgi 57.1 :)

Opublikowano
  • Autor

a panowie jak to jest z felgami od ww?pasuja do audi ?bo znalazlem takie jedne od ww eosa tylko nie mam pojecia czy pasowalby do mojej niuni.... ...kolor autka to bordo a chromu to tyle co w standardzie ...listwy w okolo szyb obramowka grilla i to tyle

Opublikowano

a panowie jak to jest z felgami od ww?pasuja do audi ?bo znalazlem takie jedne od ww eosa tylko nie mam pojecia czy pasowalby do mojej niuni...

masz wyżej wszystkie najważniejsze wymiary :gwizdanie: raczej pasują, ale zależy z jakiego rocznika i modelu dana felga pochodzi...

Opublikowano
  • Autor

no spoko.... tym bede sie kierowal....dzieki za wskazowki

Opublikowano

a jak będą wątpliwości to wklej aukcje z felgami czy tam kołami i ktoś doradzi na pewno :good:

Opublikowano
  • Autor

odpisal...nie zna zadnych detali pozatym co jest podane w aukcji :confused4:

Opublikowano

Kolego, nie WW tylko VW :gwizdanie: Uważam, że najpierw powinieneś obniżyć auto a dopiero potem założyć 18", w przeciwnym wypadku Audi będzie wyglądało jak terenówka i to badziewna :) A co do felg z linka - kwestia gustu - ja uważam że za taką kasę można kupić ładniejsze jakiejś dobrej firmy.

Opublikowano

Felgi z VW do Audi to troszkę lipny pomysł :tongue4:

Szukaj oryginalnych wzorów Audi .. 18 :wink4:

Opublikowano

Ta fela to zadna rewelacja.. :rolleyes:

Opublikowano

a to musi byc jakas rewelacja zeby ja kupic i zalozyc na samochod?

felga ladna i napewno duzo lepsza niz nie jedna inna alu :wink4:

Opublikowano

Musi :rolleyes:

Opublikowano

Fele kiszka - nie do audi, bo do VW pasują ładnie. Codo rozmiaru, to najpierw obniż autko, a później dobierz felgi (tym bardziej 18-19"), bo koszmarnie śmiesznie auto wygląda :wink4:

Opublikowano

jak w temacie ...czy ktos moglby mi powiedziec jaki jest rozstaw srub do kol w b6? i jakies porady bo zamierzam kupic jakies ladne aluski tylko nie wiem czy 19" wejda? czy moze wybrac 18"? i ewentualnie na co zwracac uwage? obenie mam 16" i chcialbym jakies wieksze...za wszelka pomoc dzieki

daj zawias od s-line i felunek 18 np.http://moto.allegro.pl/item751697567_nowe_felgi_18_5x112_mercedes_audi_vw_seat_skoda.html

a co do chromu to ja bym szedł w matową czerń