bartek213 Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Witam mam pytanko czy do mojej s4 b5 wejda felgi 16 zamierzam sie do zakupu zimówek i nie wiem czy kupic felgi 16 czy 17 wolal bym te mniejsze bo cena za opony jest duzo bardziej korzystna niz w przypadku 17 pozdrawiam
razk Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Wejda. Niektore A4 B5 wyjerzdzaly z fabryki na ori 16" na oponach 205/55/16. U mnie takie byly (podane rowniez w kodach wyposazenia). Teraz wlasnie sluza jako kola na zime Z drugiej strony zastanawiam sie co rozumiesz przez "czy wejda". Bo przeciez za duze byc nie moga skoro S4 seryjnie stoi na 17" a sa osoby w klubie (w tym ja ) ktore jerzdza B5 na 19".
bartek213 Opublikowano 5 Października 2009 Autor Opublikowano 5 Października 2009 tylko ze s4 ma duzo wieksze hamulce niz seryjna b5 mówiac wejda chodzilo mi o to czy nie beda za małe a nie za duze
ktokolwiek Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Zależy pewnie jakie felgi, ale najlepiej po prostu pojechać przed zakupem i przymierzyć, będziesz miał przynajmniej pewność na 100 %.
bartek213 Opublikowano 5 Października 2009 Autor Opublikowano 5 Października 2009 tylko że felgi chciałem z internetu zamówić bo u nas to taki ceny ze boli głowa tak że z przymierzeniem niestety lipa
Rekomendowane odpowiedzi