k0za Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Szukam sobie nowych żarników do ori xenonów. Na allegro jest mnóstwo philipsów za około 100zł / sztuka. W aso jeden żarnik kosztuje 800zł ( dzwoniłem do aso skody z nadzieją że będą mieli ludzką cenę :gwizdanie: ) Ale niestety. Na forach znalazłem info iż żarnik po lewej stronie to oryginalny philips a po prawej chińska rzeźba philipsa. Teraz pytanie skąd wziąć pewne i sprawdzone żarniki, na których pojeżdżę dłużej niż miesiąc. Macie sprawdzonych sprzedawców godnych polecenia ? Tutaj cały ciekawy wywód z porównania ori z podróbą: http://www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=223141&c=0&f=9
superdziki Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Ja kupowalem w intercarsie tylko D1S cena kolo 350 zl. Nigdzie indziej nic pewnego nie znalazlem, a tu masz rachunek i gwarancje.
Cuber Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Panowie , jest juz podobny temat założony przez kolege Madas-a , wystarczy
Rekomendowane odpowiedzi