Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Blachy z angola-pasują?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.W związku z kolizją auta z bronami rolniczymi rozglądam się za częściami.Co prawda jutro przyjedzie gość na oględziny i wycenę szkody,ale chcę wiedzieć w razie czego co robić.W związku z tym pytanie:czy pasuje z angola błotnik przód,drzwi przód i tył (strona lewa;szyby,klamki i reszta będzie z mojego-nie uszkodzone).

Opublikowano

części blacharskie beda pasować, jedyne co bedziesz mógł zmienić to klamke kierowcy, no chyba że chcesz pozbyć sie zamka z tej strony(tak też mozna) :)

Opublikowano

A dlaczego miały by nie pasować.. :gwizdanie:

Opublikowano

jedyne co bedziesz mógł zmienić to klamke kierowcy, no chyba że chcesz pozbyć sie zamka z tej strony

a w jakim celu?chyba tylko wymiany wkladki,zeby nie bylo problemow z kluczykami-w B5 jest od strony kierowcy i pasazera wkladka-wiec nie widze problemu-moze byc niedogodnosc w razie zamykania przy wyladowanym aku-nie pamietam dokladnie,ale albo drzwi kierowcy,albo pasazera-nie zamykaja sie "cyckiem",tylko kluczem od zewnatrz :wink4:
Opublikowano

jedyne co bedziesz mógł zmienić to klamke kierowcy, no chyba że chcesz pozbyć sie zamka z tej strony

a w jakim celu?chyba tylko wymiany wkladki,zeby nie bylo problemow z kluczykami-w B5 jest od strony kierowcy i pasazera wkladka-wiec nie widze problemu-moze byc niedogodnosc w razie zamykania przy wyladowanym aku-nie pamietam dokladnie,ale albo drzwi kierowcy,albo pasazera-nie zamykaja sie "cyckiem",tylko kluczem od zewnatrz :wink4:

U mnie jest z jednej strony :gwizdanie: własnie jestem w trakcie przerabiania

Opublikowano

oryginalnie wkladka jest po obu stronach... :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Potrzebne mi są tylko blachy. :wink4:

Ts8k0wS.jpg

Opublikowano

jak masz okazje kupic gdzies taniej -to bierz...podejdzie na pewno

Opublikowano
  • Autor

Widziałem na Allegro od 80zł(sam płat) do 200zł za drzwi nawet w podobnym kolorze.Myślę w razie czego zrobić sam,a lakiernik tylko pomaluje,to może parę złotych zostanie z ubezpieczenia na inne rzeczy do niuni. :wink4:

Opublikowano

Widziałem na Allegro od 80zł(sam płat) do 200zł za drzwi nawet w podobnym kolorze.Myślę w razie czego zrobić sam,a lakiernik tylko pomaluje,to może parę złotych zostanie z ubezpieczenia na inne rzeczy do niuni. :wink4:

jasne-na nic nie patrz-jak jest okazja bierz-sam zrobisz-wymiana elementow nie jest czarna magia... :wink4:
Opublikowano
  • Autor

Czarna magia to nie jest.Mam ogrzewany garaż w domu,kanał,narzędzia,trochę praktyki z autami.Tylko malowanie zostawię fachowcowi. :good:

Opublikowano

Mam ogrzewany garaż w domu,kanał,narzędzia,trochę praktyki z autami

to masz wypas-ja czasem w nocy pod chmura lezalem pod autem... :naughty::wink4:
Opublikowano

Na Twoim miejscu szukalbym na allegro w kolorze. Za malowanie elementu licza wiecej niz za gotowe uzywane drzwi czy blotnik.

Opublikowano
  • Autor

A co z odcieniami?Nie będą się różniły?Kolor GRANAT niby jest taki sam,a symbole różne.Napewno lepiej kupić w pobobnym kolorze.

Opublikowano

Jak się uda to kup w podobnym kolorze ,może nie trzeba będzie malować wnęk.

Opublikowano

najlepiej wez kawalek elementu i jak znajdziesz-podjedz i zobacz,przyloz kawalek i porownaj pod roznum katem i roznym swietle,zobaczysz czy odcien bardzo sie rozni-jesli bedzie w srodku-maly problem... :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Jeśli kupię w podobnym kolorze(bo odcieni było dużo) nie będę malował wnętrz.Liczy się wygląd zewnętrzny,bez względu na to czy będę sprzedawał auto czy nie(aby ocynk ori) :wink4:

Jakby co,to jak ktoś ma :lewy przód błotnik,lewe przód drzwi,lewe tył drzwi w kolorze LY5L,to proszę o kontakt lub namiary znajomego.