egon0407 Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Witam chcialem sie zapytac gdzie moge dorobic sama kostke imobilajzera bo chce kupic kluczyk scyzoryk na allegro i ja tam wlozyc zebym mogl tez odpalac auto:)
grzesiek88 Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 ja znalazłem na allegro alarm dedykowany do a4 i zadzwoniłem i gość powiedział ze mi zaprogramuje nową pestke immo a drugi znajowy w tarnowie dorobił za chyba 60zt
egon0407 Opublikowano 10 Października 2009 Autor Opublikowano 10 Października 2009 ja znalazłem na allegro alarm dedykowany do a4 i zadzwoniłem i gość powiedział ze mi zaprogramuje nową pestke immo a drugi znajowy w tarnowie dorobił za chyba 60zt masz moze kontakt do tego goscia z allegro ?? i wszystko dziala jak nalezy ??
grzesiek88 Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 kontaktu niemam bo nieemiał czasu mi tego zrobić ja mogłem przełożyć pestke bo nie miałem frezowanego kluczyka :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Październik 2009, 20:27_________________________________________________ale ty masz z tego samego roku to chyba niemasz frezowanego?? jeżeli nie to otwórz kluczyk i spróbuj wydłubać tą pestke
Rekomendowane odpowiedzi