rafael26 Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 witam wszystkich klubowiczów mam taka ogromna prośbę mianowicie zepsuło mi sie moje stare radio i dostałem od znajomego President Emperor Ninja ale nie mam do niego instrukcji jak by ktoś posiadał to proszę o pomoc może być w jezyku polskim albo w niemieckim pozdrawiam i dziękuje
michalutp Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Siema ja mam takie radio więc mogę Ci je skserować jeśli jesteś nadal zainteresowany? Jak coś to pisz na priv.
rafael26 Opublikowano 18 Października 2009 Autor Opublikowano 18 Października 2009 tak kolego interesuje mnie to jeszcze [br]Dopisany: 12 Październik 2009, 21:13_________________________________________________kolego napisz mi jak daleko jestes bo ja mialem cos z poczta pozdro elo elo
michalutp Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Byłem w domu i kompletnie czasu nie miałem, na ten weekend na bank to zrobię i jak wrócę do akademika to wyślę ci te fotki.
rafael26 Opublikowano 21 Października 2009 Autor Opublikowano 21 Października 2009 Hej kolego nie musisz odrazu tego robić jak nie masz czasu ja ci pisałem bo nie wiedziałem czy mam szukac jeszcze gdzie indziej ale teraz juz wiem ze nie musze szukac będę czekac na ciebie pozdro i dzięki
Rekomendowane odpowiedzi