spiidy Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 jak w temacie, co to jest? i od czego.. chodzi mi o ten jasnoszary.pilne..
Musashi Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 w jakim samochodzie, gdzie jest zaomntowany?
spiidy Opublikowano 12 Października 2009 Autor Opublikowano 12 Października 2009 sory , audi a4 b6 w obudowie kompa , tam jest pokazane zdiecie z zalanej obudowy , silnik awx 1,9tdi
Musashi Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 teoretycznie moglby to byc przekaznik pompy paliwa (w zbiorniku) tyle ze kolor jego i pozycja zamontowania sie nie zgadza.... zgodnie z serwisowka to miejsce powinno byc puste.
spiidy Opublikowano 12 Października 2009 Autor Opublikowano 12 Października 2009 no z tym ze tam jest napisane G M co mi pasuje pod oplowski przekaznik .. tylko co on tu moze robic ..
Musashi Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 no z tym ze tam jest napisane G M co mi pasuje pod oplowski przekaznik .. tylko co on tu moze robic .. tak jak napisalem zgodnie z serwisowka w tym miejsu przekaznika byc nie powinno, znajduje sie tam przekaznik automatycznej skrzyni biegow w pojazdach z silnikiem benzynowym
Rekomendowane odpowiedzi