filip1001 Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Witam, mam taki problem w mojej A4. Otóż po naciśnięciu przycisku LOAD zmieniarka nie bierze płyt CD. Po chwili pokazuje się napis ERROR3. Radio to CONCERT II ze zmieniarką w "środku". Czyli nie w schowku ani nie w bagażniku. Wersja ta jeszcze ma nawet kasety W czym może być problem? :gwizdanie: Może przypadkiem nacisnąłem jakiś przycisk i radyjko się rozstroiło?? Może już ktoś miał podobny problem?
filip1001 Opublikowano 16 Października 2009 Autor Opublikowano 16 Października 2009 Rzecz w tym, że nie chce ich wciągnąć do środka
marcinmk2 Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 A odzywa się tzn. słychać jak pracuję mechanizm wciągania płyt po naciśnięciu owego przycisku LOAD? Jeżeli tak to myślę że coś nie dobrego stało się z w/w mechanizmem
filip1001 Opublikowano 16 Października 2009 Autor Opublikowano 16 Października 2009 A odzywa się tzn. słychać jak pracuję mechanizm wciągania płyt po naciśnięciu owego przycisku LOAD? Jeżeli tak to myślę że coś nie dobrego stało się z w/w mechanizmem Wiem o czym mówisz, bo zawsze słychać to było, ale teraz tego nie ma. Kompletna cisza, tak jakby radio w ogóle nie reagowało. :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi